Verslag speelronde 31/3 van de Landenteams

Zie bijlagen voor standen/uitslagen, topscorers en resterend speelschema
7-7
 
De eerste wedstrijd ging tussen Belgie en Ierland. Beide teams maakte er een mooie pot voetbal van, met kansen op en neer.
De uitslag was 2-2, voor de Belgen scoorden Jan en Boaz. Joris manifesteert zich steeds meer als goalgetter, hij scoorde beide Ierse goals.
 
Denemarken en Engeland lieten zaterdag een prachtige voetbalspektakel voor de toeschouwers zien. De Engelsen kwamen zelfs met 3-0 voor! Denemarken rechtte zijn rug en won uiteindelijk deze zinderende wedstrijd met 4-3. Doelpunten Denemarken Kaj 3x en Benjamin 1x. Voor de Engelsen scoorden Thomas, Bram en Asher allen 1x.
 
De Portugezen en Spanjaarden maakten er ook al een mooie pot van. De Spanjaarden komen eindelijk los, ze speelde een dijk van een wedstrijd en wonnen dan ook net aan met 5-4 van de Portugezen. Voor de Spanjaarden scoorde gastspeler Joris 5x. Voor de Portugal maakte Kees 3 doelpunten en Wouter pegelde er ook nog eentje in.
 
Met nog 3 wedstrijden te gaan komt de titel voor Denemarken wel heel dichtbij. De overige wedstrijden worden op zaterdag 14,21 en 28 april gespeeld.
 
4-4
 
Bij Finland en Wales was er eigenlijk maar 1 speler die er boven uit stak. Dat was hoe kan het ook anders Ceesy. Hij bepaalde het tempo van de wedstrijd en maakte zelfs alle doelpunten voor Wales.Uitslag 4-0 voor Wales. De Finnen miste duidelijk hun sterspeler Ibrahim……
 
De Oostenrijkers maken een mindere fase mee, hun topscorer Thomas kan het doel eventjes niet vinden. Tegenstander Zweden is met een fantastische opmars bezig, de laatste 3 wedstrijden hebben ze inmiddels 20x gescoord en slechts 2 doelpunten tegen. Dit keer was Luke de man van de wedstrijd, hij scoorde 3x , de overige doelpunten kwamen van gastspeler Boaz 2x en 1x Ysbrand. Uitslag 6-1 voor Zweden, voor de Oostenrijkers scoorde Lean.
 
Frankrijk en Nederland speelde een evenwichtige pot voetbal, echter waren de Hollanders net even doeltreffender dan de Fransen. Uitslag van deze wedstrijd was 2-0 voor Nederland. Doelpunten Boaz en Sil, Sil maakte zijn eerste doelpunt, heel knap Sil.
 
Griekenland en Italie lieten zien waarom beide teams bovenaan staan. De Grieken waren minder dominant t.o.v. voorgaande wedstrijden. Hier profiteerde de Italianen direct van. De Grieken liepen tegen een verdiende eerste nederlaag aan. De Italianen waren hersteld van de blamage van vorige week tegen Zweden. Uitslag Italie-Griekenland 3-1. Voor de Italianen scoorden Rens 2x en Maarten 1x. Voor de Griekenland scoorde Pascal.
 
Met nog 3 wedstrijden te gaan strijden Griekenland, Italie, Zweden en Oostenrijk voor de titel. De wedstrijden voor deze teams worden om 11:45 op zaterdag 14,21 en 28 april gespeeld.
Wales, Nederland, Frankrijk en Finland spelen hun laatste 3 wedstrijden dan om 11:00.

Coördinator Landenteams

Geef een antwoord