Verslag vrouwen- en meisjestoernooi

Afgelopen 25 mei vond dit geweldige toernooi plaats
Zaterdag 25 mei was het zover, het toernooi van de vrouwen en meisjes van Quick Boys kon beginnen. Vanaf 10.00 uur stroomden de teams binnen. Onze toernooigasten  van die dag waren:
DWO vr1, Siveo vr1, vv SEP vr1 en vr2, FC Rijnvogels vr4, Ter Leede vr3, Rohda ’76, Rijnsburgse Boys mc1, FC s’-Gravenzande mc1, Jodan Boys mc1 en VELO mc1.
Met het weer hebben we het zeker getroffen, er stond veel wind, maar het was droog en dat was wat we wilden. De wedstrijden verliepen zeer voorspoedig met goed fluitende scheidrechters. Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, hebben wij één grote groepsfoto gemaakt met alle teams die aanwezig waren, daarna volgde de prijsuitreiking.

In de poule van Quick Boys vr1 ging DWO met de eerste prijs naar huis en werden de Quick Boys vrouwen verdienstelijk tweede.In de poule van Quick Boys vrouwen 2 werd Rohda ’76 eerste en Ter Leede tweede.

Ten slotte werd onze MC1 eerste in hun poule en daar ging Jodan Boys met de tweede prijs naar huis.

 
Alle vrouwen- en meidenteams met hun begeleiding waren zeer tevreden over de gastvrijheid en het goed geregelde toernooi. Wij bedanken dan ook ieder die het vrouwen- en meisjes voetbal een warm hart toe dragen. Ook een woord van dank aan onze sponsoren:  Zami, Snackbar De Vuurbaak, Holex, First//Man, Quick Boys Club van 100 en Hamifleurs.

Tot slot nog een oproepje aan alle meiden: als jullie zin hebben om te voetballen en ook zo’n leuk toernooi willen meemaken, kom je dan aanmelden bij Quick Boys!

Geef een antwoord