Vierde editie Quick Boys Voetbalquiz groot succes

Recordaantal deelnemers streden om de prijzen en de eer
Afgelopen vrijdag vond in het sponsorhome op sportpark Nieuw Zuid de vierde editie van de Quick Boys Voetbalquiz plaats. Liefst 67 koppels hadden zich aangemeld voor het evenement, een recordaantal. Uiteindelijk trokken Niels van Duijvenbode, de verslaggever van Quick Boys TV en RTV Katwijk Sport, en Berry Kralt aan het langste eind. Zij wonnen de felbegeerde voetbalreischeque van VakantieXperts Reisburo Katwijk. 

De presentatie was ook dit jaar weer in handen van Andy Houtkamp, bekend van Langs de Lijn. In samenwerking met Quiztion Productions werden de deelnemers met hilarische filmpjes, strikvragen en ‘o ja’-momenten in drie speelrondes het spreekwoordelijke vuur aan de schenen gelegd. De winnaars werden verblijd met fraaie prijzen. Ook huisfotograaf Hans van Duijn was aanwezig en maakte een leuke fotoreportage van de avond. Klik HIER voor het fotoalbum. 

De organisatie, die in handen was van de Supportersvereniging Quick Boys, kan terugzien op een zeer geslaagde avond en wil langs deze weg de Businessclub Quick Boys en de barmedewerkers hartelijk danken voor de gastvrijheid. Iedereen, met of zonder prijs, heeft een leuke avond gehad. 

In de bijlage is de eindrangschikking van de vierde editie van de Quick Boys Voetbalquiz opgenomen.

Geef een antwoord