Vind jij Quick Boys ook de Leukste Amateurclub?

De laatste kans: stem nog deze week op onze club!
Vanaf 18 september jl. zijn Radio 538 en ING op zoek naar ‘De Leukste Amateurclub van Nederland’. Gedurende twaalf weken gaan ze op zoek naar die ene club die veel belang hecht aan sportiviteit op de velden, waar de vrijwilligers het meest betrokken zijn en waar de liefde voor voetbal het grootst is. Uiteraard doet ook Quick Boys mee met de verkiezing. Zie http://bit.ly/quickboys .

De club die uiteindelijk de titel ‘De Leukste Amateurclub van Nederland’ verdient, wint 20.000 euro om haar clubdroom waar te maken. De actie is een initiatief van de ING en 538 en wordt actief ondersteund door de KNVB. Met deze campagne benadrukken de partijen het belang van het amateurvoetbal in Nederland en helpen ze het op deze manier naar een hoger plan te tillen.

Het bestuur van K.v.v. Quick Boys wil de eventuele hoofdprijs aanwenden om het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid een rigoureuze facelift te geven en roept de leden, vrijwilligers, sponsors, supporters en overige sympathisanten van Quick Boys op om te stemmen via http://bit.ly/quickboy s. Vergeet niet op de link van de bevestigingsmail te klikken!
Het webteam wil daarnaast iedereen opvragen leuke filmpjes en fotomateriaal toe te sturen die betrekking hebben op: 

– Clubdroom;  
– Clubliefde;  
– Kleedkamerhumor;  
– Kantine gezelligheid.

Stuur de foto’s en filmpjes gerust naar webteam@quickboys.nl. Je hebt de tijd tot vrijdag 8 november! Alvast hartelijk dank voor de medewerking! Laten we er met z’n allen een succesvol project van maken door op Quick Boys te stemmen via http://bit.ly/quickboys !
LET OP: de bevestigingsmail kan terechtkomen in de spambox van je emailaccount! Check daarom goed of je een mail hebt ontvangen!

Geef een antwoord