Voetbalplaatjesactie van start

Spaar tot en met dinsdag 28 mei de clubtoppers van K.v.v. Quick Boys bij Hoogvliet supermarkten
Afgelopen woensdag is dan eindelijk de voetbalplaatjesactie van Quick Boys in samenwerking met Hoogvliet supermarkten van start gegaan. De kleinste spelende leden van de blauwwitten speelden een potje straatvoetbal tegen de leeftijdsgenootjes van FC Rijnvogels.  

Foto rechts: enkele clubtoppers van K.v.v. Quick Boys poseren voor de camera voor de start van de voetbalplaatjesactie van Hoogvliet supermarkten

De voetbalplaatjes van onze vereniging zijn verkrijgbaar bij de Hoogvliet-winkel aan de Voorstraat te Katwijk en de winkel aan de Hoofdstraat te Valkenburg. Bij iedere € 10,- * aan boodschappen ontvang je een setje met sportplaatjes. Aan de kassa geef je aan van welke club je plaatjes spaart. Ook zullen er wekelijks setjes gratis verstrekt worden bij aankoop van een groot aantal interessante actieartikelen. Hou hiervoor de actiefolders van Hoogvliet, facebook.com/Hoogvliet.supermarkten én de lokale Hoogvliet Facebook-pagina goed in de gaten. 

Hoogvliet supermarkten is 45 jaar en wie jarig is trakteert. Daarom krijgt ieder individueel gefotografeerd lid een fraai Quick Boys-verzamelalbum gratis! Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album voor slechts € 3,99 aanschaffen bij de klantenservice van bovengenoemde Hoogvliet-winkels.

Foto onder: eerste elftalspeler Pascal van der Plas reikt het eerste setje voetbalplaatjes uit aan de enthousiaste verzamelaars

Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het voor iedereen haalbaar om alle verschillende plaatjes van je eigen club bij elkaar te sparen. Aan het einde van de actie, op 29 mei a.s., zal er een ruilbeurs plaatsvinden, zodat je ook nog dat laatste ontbrekende plaatje kunt bemachtigen.

Namens het bestuur van Kvv Quick Boys en Hoogvliet supermarkten, veel spaarplezier toegewenst!

* exclusief emballage, tabak- en slijterijproducten.

Geef een antwoord