Volop bekervoetbal op Nieuw Zuid

Quick Boys 1 – Neptunus-Schiebroek 1 en Quick Boys 2 – Capelle 1
Vanavond kan Nieuw Zuid zich gaan opmaken voor een tweetal interessante bekerwedstrijden. In de eerste ronde van het districtsbekertoernooi van West II speelt zowel het eerste elftal als het tweede elftal een thuisduel. Quick Boys 1 ontvangt zondageersteklasser Neptunus-Schiebroek, terwijl topklasser Capelle de tegenstander is van Quick Boys 2. Beide bekerduels beginnen om 20:00 uur.

Op overtuigende wijze plaatste Neptunus-Schiebroek zich voor de volgende ronde van het bekertoernooi door achtereenvolgens zaterdageersteklasser Drechtstreek (5-0), zaterdaghoofdklasser Smitshoek (1-0) en zaterdageersteklasser De Zwerver (3-0) te verslaan. De ploeg van trainer Rob Jacobs heeft een goede competitiestart achter de rug en staat met dertien punten uit zeven duels op een gedeelde tweede plaats in de Eerste Klasse B van de zondagamateurs. 

Capelle heeft de groepsfase mogen overslaan en stroomt in de knock-outfase in. De topklasser is een mooie tegenstander voor de talenten van trainer Wim van der Plas. Normaalgesproken is Capelle een maatje te groot voor de jeugdige blauwwitten, maar in het verleden hebben de reserves vaker weten te stunten in het bekertoernooi. De Topklasser staat momenteel op de met Rijnsburgse Boys gedeelde zevende plaats op de ranglijst.

Heel Nieuw Zuid verdient een leuke voetbalavond. Hopelijk kunnen het eerste en tweede elftal de geplaagde supporters morgenavond vermaken met een paar leuke bekerwedstrijden.

Info KNVB districtsbekerwedstrijden
Dinsdagavond worden een tweetal KNVB districtsbekerwedstrijden gespeeld.

Quick Boys 2
Het tweede elftal speelt de bekerwedstrijd tegen Capelle 1 op één van de (kunstgras)bijvelden. Deze wedstrijd is zonder toegangskaart of ledenpas te bezoeken.

Quick Boys 1
Het eerste elftal speelt de wedstrijd tegen Neptunus-Schiebroek 1 op het hoofdveld. Voor deze wedstrijd wordt, als gebruikelijk bij bekerwedstrijden, een verlaagde toegangsprijs gehanteerd.

Toegang:
(BC)Leden : vrije toegang op vertoon van de (BC)ledenpas
Jeugd t/m 12 jaar, 65+ : 3 euro
Overigen : 5 euro
Met de toegangskaart kan ook gebruik worden gemaakt van de overdekte tribune.

Parkeren, toegang
Voor beide wedstrijden wordt alleen gebruik gemaakt van de ingang Noord. Wel is het mogelijk om de auto op de parkeerplaats Zuid te parkeren (van 1 oktober – 31 maart vrij parkeren) om vervolgens via het schelpenpad en aanrijroute voor hulpdiensten op het sportpark te komen. Vervolgens aan de achterzijde van het hoofdgebouw naar de hoofdingang lopen voor de controle van ledenpas of kopen van toegangskaart.
Maak voor het parkeren gebruik van o.a. de parkeerplaatsen op de Sportlaan. Parkeer uw auto niet op plaatsen waar dit niet mag. De gemeente Katwijk heeft Quick Boys onlangs gemeld dat er de komende tijd opnieuw sprake zal zijn van verscherpte controle op verkeerd geparkeerde auto’s.

Busparkeerplaatsen
De beide busparkeerplaatsen aan de linkerzijde van de hoofdingang dienen vrij te blijven voor de (bussen van de) bezoekers.

KNVB regels
Het zal duidelijk zijn dat voor beide wedstrijden de KNVB orderegels gelden. Niet alleen rondom het hoofdveld maar ook rondom de andere velden zijn geen alcohol en drankjes in glas toegestaan!

Geef een antwoord