Voorbereiding A-selectie van start

De blauwwitten hebben zaterdag de eerste training afgewerkt
Quick Boys is de voorbereiding op het seizoen 2013-2014 begonnen. Onder leiding van nieuwe trainer Ted Verdonkschot heeft de A-selectie zaterdag de eerste training afgewerkt. Ook dit jaar zijn, ondanks de slechte weersvoorspellingen, weer heel veel supporters afgekomen op de aftrap van het nieuwe seizoen. De hondstrouwe aanhang heeft kennis kunnen maken met de nieuwelingen tijdens een ruim anderhalf uur durende eerste trainingssessie.  

Naast de nieuwe stafleden waren ook de aanwinsten Mike Brantjes, Mike Derlagen, Jaap van Duijn, Bart Freke, Joost Kuhlmann, Mike Ruijter, Maarten Woudenberg, Harry Zwarthoed én de afgelopen week gepresenteerde Milan Hoek van de partij. De A-selectie presenteerde de nieuwe, rode uittenues tijdens de training. Klik HIER voor de foto’s van de eerste training van Quick Boys. 

Volgende week, op zaterdag 3 augustus, staat het eerste oefenduel gepland. Op sportpark Nieuw Zuid is de Haarlemse zondaghoofdklasser HFC EDO de tegenstander. Op donderdag 8 augustus gaat Quick Boys op trainingskamp. De blauwwitten nemen deel aan het Vallei en Rijn Toernooi in Veenendaal. Op donderdag 8 augustus is zondagtopklasser FC Lienden de tegenstander, terwijl twee dagen later Quick Boys aantreedt tegen zaterdagtopklasser GVVV. Na het trainingskamp gaat Quick Boys in Leidschendam op bezoek bij zondaghoofdklasser RKAVV op dinsdag 13 augustus. Tijdens de jaarlijkse Open Dag – het evenement vindt dit jaar plaats op 17 augustus – speelt de formatie van Verdonkschot op Nieuw Zuid tegen zondagtopklasser VVSB, getraind door oude bekende Wilfred van Leeuwen. 

De voorbereiding wordt afgesloten met een drietal duels in het kader van het districtsbekertoernooi. In de poulefase zijn Alphense Boys, DHC en Forum Sport de tegenstanders. Deze wedstrijden staan vooralsnog gepland op zaterdag 24 augustus (Alphense Boys-thuis), dinsdag 27 augustus (DHC-uit) en zaterdag 31 augustus (Forum Sport-thuis). De competitie start op zaterdag 7 september. Quick Boys treft dan RKAV Volendam op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord