Voortgang werkzaamheden sportpark

De laatste fase in de werkzaamheden op Nieuw Zuid is aangebroken
De laatste fase in de werkzaamheden op het sportpark is aangebroken. Op dit moment is aannemer Dura Vermeer druk doende om het (voormalige) asfaltplein te bestraten. Het gedeelte vanaf het scorebord is al bestraat. Daarnaast is de ondergrondse infrastructuur (riool, bekabeling e.d.) al gelegd. Nu al wordt een eerste indruk gekregen hoe het plein eruit komt te zien.

Het plein zal nog worden verfraaid met een viertal in te straten Quick Boys logo’s. Deze verfraaiing is mogelijk geworden door een koppeling van Dura Vermeer aan de Businessclub van onze vereniging. Een voorbeeld van het goede samenspel tussen de aannemer en onze vereniging.

Deze week worden de laatste nieuwe fietsbeugels geplaatst, terwijl ook de papiercontainer zijn definitieve plaats zal krijgen. Na afronding van de bestrating zullen door Demaroni Hekwerken de bestaande- en nieuwe hekwerken worden geplaatst. Eveneens zal de electro- en scanbekabeling door vrijwilligers worden afgerond. Naar verwachting zal begin november de gehele klus zijn geklaard. Nabij het Jeugdhonk zullen hierna nog enkele speeltoestellen worden herplaatst.

Dit ingrijpende infrastructurele project aan de noordzijde van ons sportpark is voor een belangrijk deel mogelijk geworden door de gemeente Katwijk, aangevuld met de medewerking van vrijwilligers van onze vereniging.Vrijwilligers die intussen ook de uitbreiding van de Traptribune vrijwel hebben afgerond en ook o.a. zorg hebben gedragen voor de facelift van het blauwe talud aan de noordzijde, het nieuwe historische scorebord en het plaatsen van de nieuwe dugouts. De planning is om half november met iedereen die (actief) betrokken is geweest bij deze werkzaamheden nog een drankje te drinken en na te praten over “Nieuw Zuid is weer fraaier geworden”!  

Geef een antwoord