Voorverkoop beslissingswedstrijd

Wees er snel bij!
Loting heeft bepaald dat de beslissingswedstrijd tussen Noordwijk en Quick Boys wordt gespeeld op sportpark Duinwetering in Noordwijk op zaterdag 21 mei aanstaande om 16:00 uur. Op sportpark Nieuw Zuid vindt op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond de voorverkoop plaats. De prijzen van een kaarten bedragen € 10 voor een staanplaats (zowel overdekt als onoverdekt). Een jeugdkaart (tot 12 jaar), eveneens staanplaatsen, kost € 5.

Op dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 uur worden de leden van de club en de leden van de Supportersvereniging als eersten in de gelegenheid gesteld om wedstrijdkaarten te bemachtigen. Ieder lid kan maximaal twee kaarten kopen.

Op woensdag- en donderdagavond krijgen alle andere Quick Boys-supporters, zowel leden als niet-leden, de kans om wederom twee  wedstrijdtickets per persoon te verkrijgen.

Quick Boys heeft voor dit duel 3.000 wedstrijdkaarten toegewezen gekregen, welke uitsluitend bestemd zijn voor supporters en sympathisanten van Quick Boys. Leden van de Businessclub Quick Boys worden separaat geïnformeerd via een nieuwsbrief. De neutrale toeschouwers dienen gebruik te maken van de voorverkoop in Noordwijk.

Geef een antwoord