Voorverkoop HHC Hardenberg – Quick Boys

Aanstaande zaterdag speelt Quick Boys de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg op de derde speeldag van de Jack’s League. De thuisploeg geeft de bezoekende fans de gelegenheid om gebruik te maken van de voorverkoop om eventuele wachtrijen aan de kassa’s op de wedstrijddag te vermijden.



Vanavond (donderdag) tussen 20.00 en 22.00 uur zijn de toegangskaarten te koop in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid. De tickets kosten 10,00 EUR per stuk voor volwassenen, terwijl kinderen en 65+ 5,00 EUR betalen. De kaarten zijn beschikbaar voor zowel de fans die met de bus meerijden als de supporters die met eigen vervoer naar Hardenberg gaan.

Wegwerkzaamheden
Verder willen de gastheren de meereizende fans waarschuwen voor uitgebreide wegwerkzaamheden aan de Haardijk (N343) in Hardenberg. Het advies is om rekening te houden met een kwartier extra reistijd, aangezien de afrit naar Hardenberg/Slagharen op de N34 is afgesloten. Rijd door naar de eerstvolgende afrit (Hardenberg-Oost) en daar twee keer de rotonde driekwart rondrijden richting de N34. Vervolgens de afslag Hardenberg/Slagharen nemen. De rotonde nabij de McDonald’s opnieuw driekwart nemen en de borden richting sportpark De Boshoek volgen. Op de terugweg kan de gebruikelijke route gevolgd worden.