Voorverkoop Katwijk – QB

Mogelijk op wedstrijddag geen kaarten verkrijgbaar, maak daarom gebruik van de voorverkoopmogelijkheid
Zaterdag 28 november aanstaande staat de wedstrijd Katwijk – Quick Boys op het programma. Als gebruikelijk een beladen duel waar de stand op de ranglijst zich niet altijd vertaalt in het resultaat van de wedstrijd. Kortom ‘onze dorpsderby’ waarvoor doorgaans grote publieke belangstelling bestaat.  

Om een vlotte toegang tot sportpark "De Krom" te bewerkstelligen zal komende week tijdens een drietal avonden voorverkoop voor Quick Boys supporters plaatsvinden op sportpark ‘Nieuw Zuid’. Deze voorverkoop zal worden gehouden op dindag-, woensdag- en donderdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur . Overigens zijn op "Nieuw Zuid" alleen kaarten voor het Quick Boys vak, d.w.z. de noordzijde van het sportpark, beschikbaar.   

Daar tijdens de wedstrijddag mogelijk geen kaartverkoop zal plaatsvinden, wordt dringend geadviseerd van de voorverkoop gebruik te maken. 

Overigens zal, in tegenstelling tot te doen gebruikelijk, bij Pluimgraaff Sport geen voorverkoop plaatsvinden. Kaarten in de voorverkoop zijn alleen verkrijgbaar op de sportparken van de beide verenigingen!

Geef een antwoord