Voorverkoop Limburgse Feestavond

De Supportersvereniging Quick Boys organiseert een leuke feestavond op vrijdag 3 februari
Quick Boys en Limburg. De link tussen onze prachtige club en een van de mooiste provincies van Nederland is snel gelegd. Niet alleen is het clublied afgeleid van de Limburgse hymne en komt het gelijknamige Quick Boys’31 uit Venlo, de Katwijkers zijn ook altijd wel in voor een bourgondisch feestje. En daarom organiseert de Supportersvereniging Quick Boys op vrijdag 3 februari aanstaande een zogenaamde Limburgse Feestvond.

Op een bourgondische avond is muziek onmisbaar. De trots van Limburg is Rowwen Hèze. Daarom heeft de organisatie Polo’n Heze, de Rowwen Hèze Tribute Band, weten vast te leggen. Alle bekende feestnummers zullen de revue passeren, zoals Bestel Mar, IJzeren Thijs, Neus Omhoeg en Vergeate. Kortom, zoals Polo’n Heze zelf aangeeft: geniet van de allerbeste ingrediënten: accordeon, folk en polka, positieve energie, hartstochtelijk temperament en zuidelijke gemoedelijkheid. Vul de kruiken en sluit aan in de Polo’n Hèze!

Maar dat is nog niet alles. Omdat men zich in Limburg tegen die tijd klaarmaakt voor het jaarlijkse hoogtepunt, zal tijdens de Limburgse Avond ook een heuse Carnaval DJ de avond verder gaan opleuken. Een onvergetelijke avond vol met de beste carnavalsmuziek, de lekkerste meezingers. Kortom, voor ieder wat wils! Of u nu in Maasstricht, Venlo óf Katwijk woont, de Carnavals DJ voelt zich overal thuis en weet overal een geweldig feest te maken. 

De kaartverkoop is inmiddels begonnen. De toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden van de Supportersvereniging tijdens speciale voorverkoopavonden. Voorkom teleurstelling en maak gebruik van de voorverkoopmogelijkheden. De informatie op een rijtje:

Datum: vrijdag 3 februari 2012
Zaal open: 20:00 uur
Kaarten: € 5,00 (aan de deur: € 7,50)
Leeftijd: 16+ 

Geef een antwoord