Voorzitter Huug van Duijn blikt vooruit op het nieuwe jaar

De jubileumactiviteiten en het beleidsplan komen aan bod in de eerste bijdrage van 2010
“Het jaar van ons 90-jarig bestaan ligt voor ons! Een jaar met veel feestelijke evenementen (zie elders op de website) met als start de receptie op 1 februari (de ‘verjaardag’ van onze club). We hopen dat zoveel mogelijk leden, supporters en sponsors acte de présence zullen geven tijdens deze activiteiten. We hebben net een goede nieuwjaarsreceptie achter de rug waar leden en sponsors in ons befaamde sponsorhome een gezellig samenzijn hadden. Eensgezind vierden we daar de komst van het nieuwe jaar. Dat was een goed begin en belooft veel voor de rest van het jaar.  Een jaar waarin ons eerste elftal zich hopelijk zal plaatsen zal voor de Topklasse. De wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys gaf ons weer nieuwe hoop op die plaatsing. We weten dat het er in zit en als we samen één eendrachtig front vormen, dan redden we het.

De club is echter groter dan alleen het eerste elftal. Verschillende selectieteams proberen op een zo hoog mogelijke plaats te eindigen. Overigens geldt dit ook voor de niet-selectieteams, waarbij plezier een (nog) grotere rol speelt.
Plezier, dat is een centraal woord voor onze club. Plezier in voetbal spelen, voetbal kijken, elkaar ontmoeten rond het voetbalspel en ook plezier in het mogelijk maken van al deze zaken. Ik hoop dat al die duizenden dat plezier ook in 2010 bij onze club zullen vinden.

Dit voorjaar zullen we ook veel tijd besteden aan het opstellen van een beleidsplan. Dat klinkt velen saai in de oren, maar het gaat hierbij om een poging op papier te zetten wat ons bezielt en wat we in volle breedte met de club willen bereiken. Een topclub als Quick Boys kan niet meer functioneren als niet alle neuzen dezelfde kant opstaan. Te lang is de club overeind gebleven door de goedwillende en tomeloze inzet van velen, zonder dat er sprake was van een eensgezind en duidelijk beleid. Het gaat door die inzet zeker niet slecht met onze club. Maar het kan beter! Ik ben er van overtuigd dat met een goed opgezet en breed gedragen beleid met duidelijke doelstellingen en afspraken (gepaard met diezelfde tomeloze inzet van velen) Quick Boys een toonaangevende topclub kan blijven. 

 
Een goed nieuwjaar gewenst!”

Huug van Duijn
Voorzitter K.V.V. Quick Boys

Geef een antwoord