Vrijdag 11 oktober: Oktoberfest op Nieuw Zuid

De afterparty van het jaarlijkse volksfeest in Munchen vindt plaats in de kantine
Op vrijdag 11 oktober a.s. organiseert de Supportersvereniging Quick Boys in samenwerking met de barcommissie van de club het Neu Süd Oktoberfest, een evenement in Duitse sferen met vanzelfsprekend veel Bier, Wurst, Frauen und Musik!  

Ieder jaar vindt in München een grandioos volksfeest plaats welke ieder jaar miljoenen bezoekers trekt. De 180e editie van het Oktoberfest duurt officieel van 21 september tot 6 oktober. De afterparty zal echter plaatsvinden op vrijdag 11 oktober a.s. op sportpark Nieuw Zuid!   

De kantine zal worden omgetoverd in één grote Bierstube met lange, houten tafels en gezellige, Duitse aankleding. Uiteraard kan ook de Duitse muziek niet ontbreken en zullen de pullen bier worden geserveerd door speciaal uitgedoste serveersters. Het belooft een geweldige avond te worden!  

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Vanwege het feit dat slechts zitplaatsen verkrijgbaar zijn, is het aantal tickets gelimiteerd. Koop daarom snel de toegangskaarten van € 5,00 per stuk in de verkoop en profiteer van de korting! Bis bald!

Geef een antwoord