Wat een geslaagd Beach Soccer QB Supporters Event

Bestuurslid Kees de Jong, die zelf heeft deelgenomen aan dit evenement, bedankt de organisatie
Op 3 juni j.l. wordt een eerste berichtgeving op het forum geplaatst. Aan de reacties wordt bemerkt dat het initiatief om te komen tot een Beach Soccer Supporters Event niet zomaar “los zand” is, maar dat dit veel enthousiaste reacties losmaakt.
Er wordt een werkgroep gevormd en in nauwelijks 2 weken tijd is het eerste Beach Soccer QB Supporters Event geboren. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om de vele inschrijvingen te verwerken. Het Beach Soccer wordt gekoppeld aan de al geplande barbecue van de SV / Sfeercommissie. Het belooft een lange uitdagende zomerse dag te gaan worden. En dit is het zaterdag 4 juli ook geworden.

Bij het gevaar dat met het noemen van namen er altijd harde werkers achter de schermen worden vergeten, toch maar wat “verborgen” namen:

  • Pannekoek – QBF, voor het genomen initiatief en in samenspel met de Sfeercie. – S.q.a.k., Jews, SIS, e.a. – voor de verdere uitwerking daarvan;
  • Gastheren en vrouwen van strandtent De Watering;
  • Sponsors (de lijst treft u op een eerdere aankondiging aan) die hebben gezorgd voor de financiële ondersteuning;
  • Twaalf enthousiaste teams en hun supporters;
  • Vele helpende handen (scheidsrechters, verzorging barbecue + drankje, lijnentrekkers, doelenplaatsers, vuilopruimers, etc. etc.).

Dit Beach Soccer QB Supporters Event is een schot in de roos en is hopelijk de eerste van een jaarlijks terugkerend strandtoernooi. Allen hebben ervan genoten, zeker ook omdat er sprake is van een toernooi door en voor alle QB Supporters. In samenhang met de onlangs gehouden supportersavond(en) een uitdagend initiatief om als collectief een prima seizoen tegemoet te gaan.

Thanks voor het eerste geslaagde Beach Soccer QB Supporters Event!

Mede namens het Quick Boys bestuur,
Kees de Jong

Geef een antwoord