Week van de Scheidsrechter (1 t/m 8 oktober)

Vanaf morgen 1 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Een week lang, t/m zaterdag 8 oktober, worden scheidsrechters in heel Nederland in het zonnetje gezet. De ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechters die Nederland telt, maken het immers mede mogelijk dat voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

Ook bij Quick Boys staan elke week de scheidsrechters voor ons klaar. Weer of geen weer, ze zijn erbij! En ga er maar eens aan staan met al die nieuwe regels, twee teams met belangen in het veld en ouders langs de kant. Voor de ene partij beslissen betekent bijna automatisch dat je het voor de andere partij niet goed doet. Scheidsrechter zijn is niet makkelijk, maar ondanks alles wel ontzettend gaaf.

In de Week van de Scheidsrechter willen wij deze kanjers in het zonnetje zetten. Deel jouw leukste scheidsrechtersfoto op Facebook, like de Facebookpagina en maak kans op een overheerlijke taart, gesponsord door Bakker Van Maanen. Uiteraard spreekt het voor zich dat een foto met één van onze eigen kanjers een streepje voor heeft. Dus schroom niet om morgen of volgende week de scheidsrechter van dienst na afloop op de foto te vragen.

Doe mee en ga naar de Facebookpagina van de scheidsrechters van Quick Boys (https://www.facebook.com/quickboysscheids) en laat jouw leukste foto achter. De actie loopt van zaterdag 1 oktober 2016 t/m zaterdag 8 oktober 2016. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Houdt de website en de Facebookpagina van de scheidsrechters in de gaten, ook na de Week van de Scheidsrechter zullen er nieuwe acties volgen rondom de scheidsrechters. Overigens zoeken we ook nog altijd nieuwe scheidsrechters voor de pupillen.

Geef een antwoord