Wegen van K.v.v. Quick Boys en Milan Hoek scheiden per einde seizoen

Aan het einde van het lopende seizoen neemt K.v.v. Quick Boys afscheid van Milan Hoek. Daarmee komt na afloop van de competitie een einde aan de prettige samenwerking tussen de club en de speler die vier jaar geleden is begonnen.

Een dag voor de start van de voorbereiding op het seizoen 2013-2014 sloot de Noord-Hollander zich aan bij de A-selectie van de blauwwitten. Hoek kwam over van het beloftenelftal van AZ Alkmaar en wist zich in zijn debuutjaar meteen in de hoofdmacht van Quick Boys te spelen. Afgelopen seizoen was hij tevens een vaste waarde in de kampioensformatie van trainer Jan Zoutman. Dit voetbaljaar komt de middenvelder echter minder aan spelen toe. In totaal kwam de 25-jarige Hoek vooralsnog tot 68 basisoptredens waarin hij twee keer doeltreffend was.

De club heeft veel waardering voor de prestaties die de inwoner van Amsterdam de afgelopen vier jaar heeft geleverd. Het Technisch Management is hem hiervoor zeer erkentelijk en wenst Milan bovendien veel succes en plezier toe met het vervolg van zijn sportieve loopbaan. 

Geef een antwoord