Woord van de voorzitter – 9 september 2009

In deze bijdrage blikt Huug van Duijn onder andere terug op de eerste competitiewedstrijd van het seizoen.
De kop is er af. Anders weliswaar dan we ons hebben voorgesteld. De wedstrijd van ons vlaggenschip tegen ARC is uitgelopen op een ware deceptie. Maar gelukkig duurt de competitie nog lang en krijgt het eerste elftal nog ruimschoots de gelegenheid zich te revancheren en een plaats te bemachtigen die recht geeft op plaatsing in de Topklasse. Ondanks allerlei reacties van bevriende verenigingen die vinden dat we hiermee te veel druk zouden leggen op de selectie ten spijt, vind ik namelijk nog steeds dat Quick Boys op het hoogste amateurniveau hoort te voetballen!

Naast bovengenoemde teleurstelling zijn er veel goede berichten te melden: Het eerste elftal werd eerste in zijn poule voor de districtsbeker. Het tweede en derde elftal startten de competitie met winst en A1 is als debutant in zijn afdeling bezig met een mooie reeks. Daarnaast zijn 93 andere elftallen na de zomerstop eindelijk weer de wei in geweest!

Met ingang van dit seizoen heeft onze club ook de beschikking over twee kunstgrasvelden en heeft veld zes een mooie nieuwe grasmat. Een luchtfoto van ons sportpark ziet er dan ook indrukwekkend uit en is vergeleken met vier jaar geleden flink veranderd. Dat geldt niet alleen voor de velden, maar natuurlijk ook voor het nieuwe tribunecomplex met een plek voor bestuur, bureau, businessclub en commissies. Mijn indruk is dat nu na twee seizoenen als zo’n beetje weer een vertrouwde plek heeft gekregen. Door de bouw van de grote overdekte tribune is de onoverdekte QB-side verdwenen, maar bij “de trap” en daarnaast ontwikkelt zich nu de nieuwe plek voor de felle supportersschare.

Ik wil dit stukje besluiten met de complimenten aan de supportersvereniging voor de nieuwe presentatiegids. Het ziet er allemaal weer subliem uit. Waar vind je zo’n club met zo’n presentatiegids en zo’n supportersvereniging. Alleen bij ons thuis op Nieuw Zuid.

Huug van Duijn
Voorzitter k.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord