Zeer voordelig met de bus naar Huizen

Reis mee met de Supportersvereniging en steun de blauwwitten!
Op zaterdag 10 maart speelt Quick Boys de belangrijke uitwedstrijd bij Huizen. De blauwwitten krijgen op sportpark Wolfskamer de kans om de achterstand op de koploper te verkleinen. Indien Quick Boys de onderlinge confrontatie weet te winnen, dan is de spanning in de Hoofdklasse A weer helemaal terug.

Het team van trainer Jos van Eck kan de steun van de supporters weer heel goed gebruiken. De aanmoedigingen van de trouwe aanhang geven de spelers de broodnodige energie. Daarom organiseert de Supportersvereniging een busreis naar Huizen tegen een zeer voordelig tarief.

Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je vóór donderdag 8 maart op bij bestuurslid Dirk Ouwehand (telefoonnummer: 06-22421668) of via sv@quickboys.nl. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten bedragen slechts € 5,- voor leden van de Supportersvereniging (korting wordt alleen verstrekt op vertoon van het lidmaatschapspasje) en € 7,50 voor niet-leden. De bus vertrekt om 12:45 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid.

Geef een antwoord