Blauwwitten verslaan V.O.C. met 2-0

Nuttige oefenwedstrijd ter voorbereiding op het competitietreffen met CSV Apeldoorn
Het eerste elftal heeft vanavond met 2-0 gewonnen van het Rotterdamse V.O.C. Momenteel is V.O.C. koploper met 18 punten uit zes duels in de eerste klasse B van de zondagamateurs.

In het basiselftal van trainer Jos van Eck ontbraken ten opzichte van afgelopen zaterdag beide centrale verdedigers Reinhard Breinburg en Geoffrey Galatà. Linksback Mike Filippo en middenvelder Derek van der Plas begonnen op de bank.

Na diverse kansen in de eerste helft duurde het tot de 40e minuut toen, op aangeven van Niels van Veen, Chevello de Rijp de 1-0 kon scoren. Tot de rust gebeurde er niet veel meer en gingen beide ploegen rusten met een 1-0 stand.
Na de rust waren er een viertal wissels: Reserve doelman Ruben van der Does voor Patrick de Groot, Mike Filippo voor Mark van der Plas, Derek van der Plas voor Chevello de Rijp en Dick van der Toorn voor Jaap van der Plas.

In de tweede bleef Quick Boys zoeken naar de 2-0. Deze kwam uiteindelijk in de 74e minuut toen Tommy Bekooij afrondde. Kort daarvoor had Yuri Guijt al de paal geraakt.

Een degelijke en derhalve nuttige overwinning als voorbereiding op de competitiewedstrijd tegen CSV Apeldoorn, aanstaande zaterdag op Sportpark Nieuw Zuid.