Quick Boys boekt oefenwinst

De blauwwitten winnen met 5-1 van VELO
Na twee weken zonder voetbal kwam Quick Boys vanavond weer in actie. Op het tweede veld van sportpark Nieuw Zuid won de formatie van trainer Ted Verdonkschot met 5-1 van zondageersteklasser VELO. De ploeg uit Wateringen wordt getraind door Cees Tempelaar, de coach die in de seizoenen 1997-1998, 1998-1999 en 1999-2000 aan het roer stond bij de blauwwitten.

Na twee minuten spelen opende de thuisploeg de score. Een voorzet van Jaap van Duijn werd tegendraads binnengekopt door aanvoerder Maarten Woudenberg. Na een kwart wedstrijd verdubbelde zijn Volendamse carpoolmaat Harry Zwarthoed de voorsprong. Opnieuw was Van Duijn de aangever. Quick Boys speelde voor rust in een hoog tempo en joeg de tegenstander vroeg op.

Na de doelwisseling, met een aantal wijzigingen aan de zijde van de blauwwitten, wist VELO de achterstand te verkleinen. Quick Boys gaf extra gas en vergrootte de marge enkele minuten later weer. Na voorbereidend werk van invaller Kuhlmann liep Bekooij de 3-1 binnen. Een droge schuiver van Kuhlmann leidde de vierde treffer van de Katwijkers in. Het slotakkoord kwam van Bekooij die met een fabelachtig afstandschot de eindstand bepaalde op 5-1.