Quick Boys en Ter Leede delen de punten

Quick Boys – Ter Leede 0 – 0
Beide teams hadden de voorgaande in winst afgesloten wedstrijd van amper twee dagen geleden nog in de benen. Kort na aanvang van de wedstrijd had Quick Boys meerdere niet benutte kansen om op voorsprong te komen. In de tweede helft hielden de tegenstanders elkaar in evenwicht werd een resultaat behaald waar beide teams weinig mee opschieten.

Voor Quick Boys waren de belangen groot. De voorgaande wedstrijd was eindelijk weer met winst afgesloten, men hoopte weer in her ritme te zijn gekomen om de nodige punten bij elkaar te sprokkelen om alsnog, via een omweg, een plek in de topklasse te veroveren.

Quick Boys leek al snel op voorsprong te kunnen komen. Leandro Resida, via Chima Onyeike in balbezit gekomen, maakte een actie op links en kon Derek van der Plas in stelling brengen. Waar de laatste de bal voor het intikken leek te hebben bleef de voorsprong uit. Ter Leede ontsnapte aan een vroege achterstand.

De blauwwitten bleven druk zetten op het doel van de tegenstander maar de verdediging van de gasten hield stand. De roodgelen keken de kat uit de boom, herstelden zich waardoor er een open wedstrijd tussen de tegenstanders ontstond.

Halverwege de eerste helft claimde Quick Boys een strafschop na een overtreding van doelman Thomas Waasdorp op Derek van der Plas.  De protesten werden door de goed leidende arbiter Van Beek weggewuifd. Met nog ruim een kwartier te gaan was er weer een uitgelezen gelegenheid voor Quick Boys om de voorsprong te bereiken. Chima Onyeike speelde Bennie van Fruchten aan die vervolgens Derek van der Plas een bijna niet te missen gelegenheid gaf de score te openen. Waar Van der Plas de hoek voor het uitkiezen leek te hebben stond zijn vizier nog niet op scherp en mikte hij de bal over het doel. Wéér ontsnapte Ter Leede aan een achterstand.

Waar Ter Leede zich moest beperken tot spaarzame uitvallen was Quick Boys niet in staat die druk te zetten om de geelrode verdediging te laten bezwijken. Vlak voor rust maakte Leandro Resida nog een knappe actie in het strafschopgebied van de tegenstander. Zijn poging Hendrik van Beelen in stelling te brengen mislukte doordat een verdediger daar op het laatste moment nog een stokje voor kon steken waardoor het Quick Boys feestje alsnog niet doorging. Met de brilstand op het scorebord gingen de teams de rust in.

Bij Quick Boys bleef Bennie van Fruchten in de kleedkamer achter. Dick van der Toorn was zijn vervanger. Quick Boys ging verder waar het de eerste helft was geëindigd en bleef druk zetten op het doel van de tegenstander, die van geen wijken wilde weten.  Als die verdediging gepasseerd was moest er nog rekening worden gehouden met Vrouwe Fortuna. Die voorkwam dat een doelpoging van Leandro Resida doel trof, de paal bracht redding.
Ter Leede wist zich langzaam maar zeker aan de druk van de tegenstander te onttrekken waardoor er een open wedstrijd ontstond. Ook Ter Leede liet zich regelmatig voor het doel van de tegenstander zien en wist meerdere hoekschoppen te forceren. Bij één van die hoekschoppen moest doelman Martijn de Zwart alles uit de kast halen om de kopbal over de deklat te tikken

Bij Ter Leede sloeg coach Erik Assink ook aan het wisselen. Eerst werd Pascal de Zoet naar de kant gehaald voor Martijn Lagendijk. Later een dubbele wissel. Thom Lommers en Thomas brachten vers bloed in het team.

Quick Boys had de teugels teveel laten vieren waardoor Ter Leede, een gelijkwaardige tegenstander  geworden, eveneens op jacht ging naar de winst. Hoewel Ter Leede druk zette op de blauwwitte verdediging wilden de aanvallers maar niet echt gevaarlijk worden.
Om meer power in de aanval te krijgen werd Derek van der Plas naar de kant gehaald voor Roel de Vries. Net als de vorige wissel maakte deze wissel niet veel uit. Het spelen van twee wedstrijden op zo’n korte termijn eiste zijn tol waardoor beide verdedigingen zich zonder veel moeite konden handhaven tegen de vermoeide aanvallers die niet meer in staat waren het net te vinden. Ook het late inbrengen van Thomas Dijk voor Leandro Resida kon daar geen wijziging in brengen waardoor de wedstrijd in 0 – 0 eindigde.