Het afgelopen seizoen staat bij iedereen nog vers in het geheugen gegrift. Twee keer de derby winnen in één seizoen was al lange tijd niet meer gebeurd en zorgde voor een feest dat zijn weerga niet kende. Maar dat ligt nu achter ons, en de eerste derby van seizoen 2024-2025 staat alweer voor de deur.

Dat betekent: DERBY NIGHT!

Zoals jullie inmiddels wel gewend zijn, zal op de vrijdagavond voor de moeder der derby’s de inmiddels beruchte Derby Night worden gehouden. Op vrijdag 11 oktober openen de deuren van het clubhuis om 20:00 uur voor een avond vol stampende beats.
Met DJ J.D.A, DJ Røerig en een heuse Mystery Guest  achter de draaitafels, zullen de aanwezigen alvast in de juiste derby-stemming worden gebracht. Zo zorgen we ervoor dat ook de supporters op zaterdagmiddag scherp aan de start verschijnen. Neem allemaal je oordoppen mee want waarschijnlijke gaan we door de geluidsbarrière.

Om opnieuw zo’n fantastische prestatie neer te zetten als afgelopen seizoen, hebben we niet alleen de inzet van de spelers en staf nodig, maar ook de nooit aflatende steun van het blauwwitte publiek is een vereiste!

Kom dus naar Derby Night (kosten €5,- p.p. aan de deur te voldoen) en laten we samen zorgen voor wederom een onvergetelijke avond en wedstrijd! 

Wat?

Waar?

Wanneer? 

Kosten?

 

Derby Night

Clubhuis

11 oktober van 20:00 – laat 

€5,- p.p. (te voldoen bij entree)