Winnaars Voetbalpoule (seizoen 2015-2016) bekend

De Quick Boys Voetbalpoule kende dit seizoen in totaal 256 deelnemers. Het was een spannend seizoen in de poule, met uiteindelijk ook kleine verschillen in de eindstand. Huug van Duijn werd de winnaar, met 253 punten. Ook de rest van de top 5 valt in de prijzen.

De uiteindelijke nummer drie Bram van der Wiel was van ronde 9 t/m 23 alleen koploper. In ronde 24 nam Stefan Pluimgraaff de koppositie over. Uiteindelijk eindigden Stefan en Bram gezamenlijk aan kop, maar beiden werden na het toebedelen van de extra punten voorbijgestreefd door Huug van Duijn.

Dit is de volledige top 5, met tussen haakjes de gebruikersnaam van de winnaars:

1. Huug van Duijn (Huug) 253 punten
2. Stefan Pluimgraaff (stefanpluim) 245 punten
3. Bram van der Wiel (Bram) 235 punten
4. Kees van Beelen (BEC) 232 punten
5. Wim van Duyvenvoorde (Wim van Duyvenvoorde)         231 punten

De winnaar van vorig seizoen, Martijn van Duijn (QB8S), bleef dit jaar ver verwijderd van een toppositie: met 128 punten eindigde hij in de onderste regionen op de 238e plaats. De volledige eindstand is te vinden op de site van de Voetbalpoule.

Nummer 1 Huug van Duijn wint een trainingsjack, windjack en Quick Boys shirt, gesponsord door de Quick Boys Webshop. De prijzen voor de nummers 2 t/m 5 zijn hier te vinden. Alle winnaars zijn inmiddels ingelicht en zullen hun prijs binnenkort overhandigd krijgen.

Geef een antwoord