Aanmelding Landenteams seizoen 2016-2017

Voor de jongste jeugd staat de zomervakantie voor de deur. Achter de schermen wordt er echter al weer hard gewerkt aan een nieuw seizoen van de Quick Boys Landenteams, misschien wel de leukste competitie van Nieuw Zuid.

De competitie van de Landenteams is voor de meeste spelers de eerste kennismaking met voetbal en met de club Quick Boys. De onbevangenheid en het plezier straalt van de talenten af en bovendien staan iedere zaterdagmorgen heel veel trotse ouders langs de lijn. Alle wedstrijden worden afgewerkt op ons eigen Landenteamveld op sportpark Nieuw Zuid. De spelers worden ingedeeld in teams (landen) en spelen een onderlinge competitie. Daarnaast worden er wedstrijden georganiseerd tegen leeftijdsgenootjes van de andere voetbalvereningen van ons dorp.

Om de talenten van de voetballers en voetbalsters al op jonge leeftijd te kunnen ontwikkelen, wordt er naast de wedstrijden ook getraind. De trainingen vinden plaats op woensdagmiddag. Het plezier staat voorop tijdens deze oefensessies. In de winterperiode wordt er getraind in een sporthal. De twee groepen trainen ieder op een half veld, waarbij gebruik wordt gemaakt van het circuitmodel. Dat wil zeggen dat zij na het uitrazen en de warming-up om toerbeurt een aantal oefeningen doen. De trainingen worden afgerond met het bekende partijtje, het allerleukste onderdeel. Het gaat tenslotte om de spelvreugde en de beleving van de sport.

De Landenteams worden verdeeld in twee groepen: de zogenaamde 7×7 en de 4×4 teams. De 7×7 groep zal volgend seizoen voornamelijk bestaan uit kinderen met geboortejaar 2010. Dit betekent dat een grote groep zal doorstromen vanuit de huidige 4×4 groep, aangevuld met nieuwe leden. De 4×4 groep zullen we gaan samenstellen uit kinderen met een geboortejaar 2011 en indien mogelijk uit 2012. Dit zullen vooral nieuwe leden zijn, waarvan er al een aantal op de wachtlijst staan.

Er zijn al een hoop aanmeldingen ontvangen, maar is nog zeker ruimte voor nieuwe leden in beide groepen.  We adviseren wel om nieuwe aanmeldingen al voor de zomervakantie op te geven, omdat het seizoen kort na de zomervakantie zal gaan beginnen. Voor de huidige leden is nu het perfecte moment om dit snel door te geven aan vriendjes en vriendinnetjes en zo volgend jaar samen plezier te hebben op het voetbalveld.

De contributie voor spelers van de Landenteams bedraagt €95,00 bij een automatisch incasso (€105,00 zonder incasso). Daar tegenover staat dat nieuwe leden worden verwend met een welkomstpakket (rugtas, trainingspak e.d). Voor kinderen vanaf 4 jaar is er de mogelijkheid om alvast kennis te maken en om geheel vrijblijvend alleen mee te trainen op woensdagen. Hiervoor is geen contributie verschuldigd, maar dit betekent wel dat het welkomstpakket ook niet van toepassing is.

Aanmelden als lid is mogelijk via het formulier op de lidmaatschapspagina (Club > Lidmaatschap > Aanmelden). Voor verdere vragen en opmerkingen kan via de mail contact worden opgenomen. Het mailadres daarvoor is landenteams@quickboys.nl.

We wensen iedereen een hele fijne vakantie, en hopelijk tot komend seizoen!

Coördinatoren Landenteams

Geef een antwoord