Albert Spaans komend seizoen trainer Quick Boys A1

Met ingang van volgend seizoen is Albert Spaans de nieuwe trainer van Quick Boys A1. De Hagenaar, die in het seizoen 2000-2001 als speler actief was op sportpark Nieuw Zuid, volgt interim-trainer Marcel van Duijn op.

Spaans (45) is momenteel trainer van het tweede elftal van zondaghoofdklasser Quick. Op sportpark Nieuw Hanenburg is de assistent-accountant inmiddels zeventien jaar werkzaam als trainer. Ook speelde Spaans meer dan driehonderd wedstrijden in het eerste elftal van de Haantjes. Aan het begin van deze eeuw speelde de toenmalige middenvelder één seizoen bij de blauwwitten onder vroegere trainer Ruud de Groot.

,,Het was niet het beste seizoen van Quick Boys, geloof ik. De hoofdtrainer werd uiteindelijk ontslagen. Voor mij persoonlijk was het wel een heel mooi jaar. Ik was 29 jaar toen ik bij Quick Boys terechtkwam, een geweldige club met een heel mooie accommodatie. Ondanks de magere resultaten heb ik het heel erg naar mijn zin gehad in Katwijk,” herinnert Spaans zich.
Op zijn avontuur in Katwijk en een tweetal seizoenen bij Scheveningen na heeft de vader van drie dochters zijn hele voetballeven bij Quick gespeeld. Heimwee zal Spaans echter niet hebben. ,,Aan elke samenwerking komt een einde. Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Toen ik twee weken geleden de bekerwedstrijd tussen Quick Boys en Quick bezocht, begreep ik dat men op Nieuw Zuid voor volgend seizoen op zoek was naar een trainer voor de A-junioren. Tot vier jaar geleden heb ik altijd jeugdteams getraind. En ook bij Quick 2 werk ik met jonge, talentvolle spelers die klaargestoomd worden voor de stap naar de hoofdmacht. Bij Quick Boys besteedt men ook veel aandacht aan de jeugdopleiding. Wat dat betreft zit er weinig verschil tussen beide clubs. Ik weet bovendien wat voor een mooie club Quick Boys is. Daarom hoefde ik niet lang na te denken over deze beslissing,” besluit Spaans.

Het Technisch Management is verheugd met de komst van Albert Spaans en wil hem langs deze weg heel veel plezier en succes toewensen op sportpark Nieuw Zuid.

bron foto: website Quick

Geef een antwoord