Enquêtes uitgestuurd onder verschillende doelgroepen

Na de afronding van de enquête voor jeugdkaderleden zijn inmiddels ook de overige drie enquêtes uitgestuurd: voor de junioren, senioren en ouders van pupillen.
De Werkgroep Communicatie is druk bezig met enquêtes onder de verschillende doelgroepen binnen de vereniging. Deze hebben als doel om te inventariseren waar Quick Boys verbeteringen zou kunnen toepassen op het gebied van communicatie. Aan de hand van de uitkomsten van de enquêtes zal een aanvang worden gemaakt met het opstellen van verbeterpunten, waar we binnen de vereniging uiteindelijk allemaal van kunnen profiteren.

Alle enquêtes uitgestuurd
De enquête voor jeugdkaderleden is inmiddels afgerond, en in de afgelopen dagen zijn de overige drie enquêtes (voor junioren, senioren en ouders van pupillen) uitgestuurd.
Val je onder deze groepen en heb je de betreffende mail niet ontvangen? Dan graag ook jouw mailadres sturen naar communicatie@quickboys.nl, onder vermelding van "junior", "senior" of "ouder" in het onderwerp van de mail. Vanuit de Werkgroep wordt er dan voor gezorgd dat je alsnog een enquêtemail ontvangt.
Wacht er niet te lang meer mee, want de sluitingsdatum van de enquêtes voor junioren, senioren en ouders van pupillen is 6 juni.
(Let op: de sluitingstermijn is verruimd naar 13 juni!)

Waarop letten bij invullen enquête
Wanneer de enquête wordt ingevuld gebeurt dit op een externe website waarbij er een ip-controle wordt uitgevoerd.
De IP controle en e-mail controle moeten voorkomen dat iemand jouw onderzoek meerdere keren kan invullen en op die manier het resultaat kan beïnvloeden. Je kan zelf aangeven of je van deze mogelijkheid gebruik wil maken.

Indien je de IP controle op uw onderzoek aanzet dan kan het onderzoek slechts eenmaal per onderzoek ingevuld worden. Bij de onderzoeksresultaten vind je dit IP adres terug, door middel van het verwijderen van een resultaat kan iemand het onderzoek opnieuw invoeren.

Let dus op: Het onderzoek kan slechts eenmaal ingevoerd worden!

Een andere uitkomst van de gehouden enquête is dat deze binnen 10 minuten moet zijn ingevuld anders verloopt de sessie.

Geef een antwoord