Hendrik van Beelen verkozen tot Speler van het Jaar

Een verslag van de gezellige Slotavond van de Supportersvereniging Quick Boys
Op vrijdag 22 mei was de traditionele Slotavond gepland door de Supportersvereniging Quick Boys. Op deze avond vonden diverse uitreikingen plaats en werd afscheid genomen van de vertrekkende spelers. Een goed gevuld clubhuis van sportpark “Nieuw Zuid” vormde het decor en de aanwezigen genoten van de muzikale klanken van de band de Driftkickers.

Allereerst werd afscheid genomen van de vertrekkende spelers. Een mooi filmpje van Quick Boys.TV ging vooraf aan het afscheid van de spelers. Rivallino Sleur keert Quick Boys na één seizoen de rug toe en komt volgend seizoen uit voor Alphense Boys. Ook Benjamin Martha heeft slechts één jaar het blauw-witte shirt mogen dragen. De spits koos voor de kersverse promodus RVVH. De naar Scheveningen vertrekkende Marcel Pronk speelde drie seizoenen voor Quick Boys. Peter Timmermans, die herstellende is van een beenbreuk, maakte op achttienjarige leeftijd zijn debuut voor het vlaggenschip. De middenvelder doet een stapje terug en zal met ingang van volgend seizoen gaan spelen in het tweede elftal. Tot slot werd ook afscheid genomen van Peter Kromhout. De keeper reist Pronk achterna naar Scheveningen. Naast de Supportersvereniging namen ook voorzitter Huug van Duijn en aanvoerder Robert-Jan Ravensbergen persoonlijk afscheid van de vertrekkende spelers. Schitterende, ingelijste foto’s en chique Quick Boys-shawls moeten hen helpen herinneren aan de tijd op “Nieuw Zuid”.

Na het afscheid werd het buffet geopend. Vrijwilligster Johanna van Duijn had veel tijd en energie gestoken in de realisatie hiervan. Dagenlang was zij bezig met de voorbereidingen. Op de avond werd zij bijgestaan door Leon Scheepmaker. Diverse salades, pasta- en nasischotels passeerden de revue en ook de kleine hapjes vonden gretig aftrek. Het buffet was een zeer groot succes en werd derhalve zeer gewaardeerd door de aanwezigen. Ook de barmedewerkers waren in goede vorm. Zij zorgden ervoor dat niemand op een droogje hoefde te zitten. Tussendoor speelden de Driftkickers de pannen van het dak. De coverband vermaakte de mensen met talloze covers en zorgde ervoor dat de dansvloer telkens goed bezet was.

De avond vorderde en reikhalzend werd uitgekeken naar de geplande uitreikingen. De schaduwschutterprijs was wederom een prooi voor Maarten Bak. Sinds zijn entree bij Quick Boys heeft de blonde aanvaller deze trofee slechts één keer niet weten te bemachtigen. Liefst tien keer gaf Bak het afgelopen seizoen de beslissende voorzet. Benjamin Martha werd beloond met zijn titel clubtopscorer. Veertien keer trof hij doel. Helaas kon de rappe aanvaller door vreugdevolle familieomstandigheden niet aanwezig zijn op deze avond. Vervolgens werd het tijd voor de verkiezing van talent van het jaar. Jaber Akhrif, Mark van der Plas en Sander van der Horst waren genomineerd voor deze prijs. Uiteindelijk mocht laatstgenoemde de trofee en de mooie woorden van zijn trainer Jasper de Muijnck in ontvangst nemen. Van der Horst miste de opening van het seizoen vanwege een vervelende blessure, maar speelde zich na de winterstop definitief in de basiself.

Het hoogtepunt van de avond was de bekendmaking van de door Master Cleaners B.V. gesponsorde verkiezing speler van het jaar. Arjen van der Werf nam de microfoon en sprak tot zijn toehoorders. Dit jaar waren de verschillen zeer klein. Uiteindelijk ging de felbegeerde gouden schoen naar Hendrik van Beelen die Marciano Kastoredjo en Peter Kromhout achter zich liet. Zijn naam wordt binnenkort voor de vierde keer op “De Muur” geschilderd. Getooid in een badjas van de sponsor liet Van Beelen weten zeer dankbaar te zijn voor de prijs. Hoewel Van Beelen de verkiezing als grote eer beschouwde, sprak hij de hoop uit dat het elftal komend seizoen beter zal gaan presteren.

De avond werd afgesloten met een laatste en extra lange sessie van de Driftkickers. De supporters namen persoonlijk afscheid van de vertrekkende spelers, feliciteerden de prijswinnaars en wensten de overige spelers een goede vakantie toe. De Supportersvereniging Quick Boys kon terugzien op een zeer geslaagd feest en hoopt een ieder komend seizoen weer langs de lijn te kunnen begroeten.

 

Klik hier voor de mooie foto’s van huisfotograaf Hans van Duijn.

Geef een antwoord