Fluiten is cool! Durf jij de uitdaging aan?

Geef je op voor de scheidsrechterscursus van Quick Boys!
Stel je nou eens voor dat je in een vol stadion van Barcelona staat. Met meer dan 100.000 supporters op de tribune die staan te wachten op een schitterende wedstrijd. Eén keer raden wie er als eerste het veld op komt en van de sfeer mag genieten…Inderdaad, de scheidrechter! Wie wil dat nu niet meemaken?

Maar ergens moet je beginnen. Fluiten is wel heel cool, maar ook best lastig. Alle spelregels, ouders langs de lijn, lastige kinderen in het veld en waar moet je nu eigenlijk lopen?
Ga er maar eens op een goede manier mee om…En dan ook nog gelijk moeten beslissen zonder beelden terug te kunnen kijken.

Daarom willen wij jullie bij Quick Boys hier graag mee helpen. Speciaal voor onze (aankomende) toppers organiseren wij een unieke scheidsrechterscursus waarin al deze zaken uitgebreid aan bod zullen komen. Na afloop ontvang je een mooi certificaat en ben je optimaal voorbereid om elke pupillenwedstrijd te fluiten.

In 4 sessies op dinsdagavond van 17.30 uur tot 19.00 uur leiden wij je op tot gediplomeerd scheidsrechter. Start is op 14 januari 2013 van 17.30 uur tot 19.00 uur, nadere informatie volgt na aanmelding. We hebben nog 5 plaatsen vrij! Bij meerdere aanmeldingen kijken we of we een vervolg kunnen doen. Iedereen die pupillen fluit of wil gaan fluiten kan zich inschrijven.

Meld je nu snel aan bij de scheidsrechterscommissie via onderstaande contactgegevens en wordt onze nieuwe held!

Contactgegevens scheidsrechterscommissie:

Email: scheidsrechterscommissie@quickboys.nl
Telefoonnummer Dirk Hellenberg: 06-12025151

Geef een antwoord