Jaap van Duijn langer bij Quick Boys

De aanvaller is ook de komende twee seizoenen te bewonderen op Nieuw Zuid
Tijdens het trainingskamp op Tenerife heeft het Technisch Management met Jaap van Duijn overeenstemming bereikt over een langer verblijf op sportpark Nieuw Zuid. De technisch zeer vaardige aanvaller (23), in de eerste seizoenshelft goed voor vijf goals en tien assists, heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd.

Van Duijn keerde aan het begin van het seizoen voor de tweede keer terug bij de club waar hij leerde voetballen. Vorig seizoen was hij actief bij topklasser Spakenburg. Daarvoor stond de buitenspeler samen met Martijn de Zwart, eveneens een exponent uit de jeugdopleiding van Quick Boys, onder contract bij profclub ADO Den Haag. Van Duijn maakte zijn debuut voor de Hofstedelingen in de voorronde van de Europa League en kwam als invaller in actie tijdens de uitwedstrijd tegen FC Groningen in de Eredivisie. 
Als talentvolle jeugdspeler was Van Duijn ook actief in het profcircuit namens PSV en Feyenoord, voordat hij terugkeerde op het oude nest. Aan het begin van het seizoen 2010-2011 sloot Jaap van Duijn zich aan bij de selectie van Quick Boys. Met de blauwwitten kende hij een succesvol seizoen en was Van Duijn dicht bij promotie naar de Topklasse.

Het Technisch Management is verheugd dat vrijetrappenspecialist Van Duijn ook de komende twee seizoenen actief zal zijn bij Quick Boys en wenst hem veel succes toe op zijn geliefde sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord