G-team Quick Boys tweede bij toernooi ARC

Vorige week zaterdag, 21 mei, nam het G-team van Quick Boys deel aan een toernooi bij ARC. De spelers en speelsters eindigden hier op een verdienstelijke tweede plaats.

De dag begon wat bewolkt, maar al vroeg zat de sfeer er goed in. Dit bleek ook in de eerste wedstrijd, die met 4-1 werd gewonnen. Onze voetballers moesten na de gewonnen wedstrijd gelijk weer aan de bak, maar dat deden ze vol overgave met opnieuw een overwinning tot gevolg: 2-0. De daarop volgende wedstrijden resulteerde in drie gelijke spelen (driemaal 1-1). Met 1 doelpunt verschil werd door Quick Boys een zeer verdienstelijk 2e plaats behaald, een topprestatie waar onze spelers en speelsters zeer trots op mogen zijn zo aan het einde van het seizoen.

In de zomer zal door het G-team worden doorgetraind op woensdag. Langs deze weg bedankt de begeleiding de spelers, speelsters, trainers en sponsoren voor een geweldig eerste seizoen G-voetbal. We zijn gegroeid tot een volwaardige afdeling binnen Quick Boys en binnen de afdeling G-voetbal. Waar we begonnen met 7 spelers en 4 begeleiders ,gaan we het volgende seizoen starten met 11 trainers/begeleiders en 18 spelers en speelsters. We gaan ons uiterste best doen om naast een volwassen G-team tevens een jeugd G-team op te starten.

Wil je ook graag komen voetballen bij de mooiste, leukste en gezelligste voetbalvereniging van Nederland, dan kun je contact opnemen met de manager G-voetbal van Quick Boys: Kees van Voorst (telefoon: 06-47392374, mail: keesenpetra2009@hotmail.com).

Geef een antwoord