Jos van Beuningen langer bij Quick Boys

Ook in het seizoen 2015-2016 zal Jos van Beuningen de clubkleuren van Quick Boys verdedigen. De blauwwitten hebben overeenstemming bereikt met de multi-inzetbare speler die in het afgelopen voetbaljaar sterk terugkwam van een blessure.

De 26-jarige Van Beuningen, die in het verleden zeven seizoenen actief was bij Rijnsburgse Boys, keerde vorig jaar na een studie aan de Bandung Institute of Technology in Indonesië terug naar Nederland. In aanloop naar het nieuwe seizoen ondervond de inwoner van Leiden ernstige heupklachten. Uiteindelijk moest hij geopereerd worden aan het heupgewricht en leverde hij zijn contract met Quick Boys in.
Sneller dan verwacht keerde Van Beuningen terug op sportpark Nieuw Zuid. In eerste instantie om verder te werken aan zijn herstel, maar na enkele wedstrijden in het tweede elftal maakte hij op zaterdag 21 maart jl. als invaller zijn debuut voor de blauwwitten in de uitwedstrijd tegen Katwijk. 

In het restant van het voetbaljaar kwam Van Beuningen meermaals in actie. Gezien zijn fysieke en mentale fitheid en zijn rol in de kleedkamer is hij een waardevolle aanvulling in de selectie van de blauwwitten. 

Het Technisch Management feliciteert Van Beuningen met zijn nieuwe verbintenis en wenst hem volgend seizoen veel succes en plezier toe op Nieuw Zuid. 

Geef een antwoord