Het is heel simpel: Quick Boys is mijn club!

Veel sponsors werken mee aan een succesvolle veiling op vrijdag 11 mei a.s.
De steun van de trouwe sponsors van K.v.v. Quick Boys vormt de basis van een succesvolle veiling. De kopers van de kavels begunstigen de club in ruil voor fantastische tegenprestaties. Deze veilingstukken worden aangeboden door bedrijven, ondernemers én particulieren die zeer loyaal zijn aan de vereniging en trachten de club te helpen aan een groter financieel draagvlak.

Haasnoot Schoenen, gevestigd in de Princestraat in Katwijk, is één van de bedrijven die de veilingcommissie ondersteunt met een prachtige kavel. Wim van Rijn, eigenaar van de winkel waar dames- en herenschoenen van diverse topmerken verkrijgbaar zijn, biedt een tegoedbon aan die de koper kan verzilveren voor een paar schoenen van Floris van Bommel. Van Rijn: “We voelen ons zeer verbonden met de club. Haasnoot Schoenen is namelijk ook Goudsponsor van de Businessclub van Quick Boys. Daarom bieden wij graag een veilingstuk aan. Ik hoop dat mijn kavel op vrijdag 11 mei tegen een fraai bod zal worden verkocht. Daarnaast verwacht ikzelf ook iets leuks op de kop te kunnen tikken”, besluit de schoenenspecialist.

Een ander bedrijf die meedoet met de veiling van Quick Boys is Beter Bed. Directeur verkoop Karel Jansen, sponsor én supporter van de club, sponsort liefst vijf M Line-reismatrassen inclusief verrijdbare tassen. Zelfs topsporters, die niets aan het toeval overlaten, slapen op de matrassen van het gerenommeerde slaapsystemenmerk. “Wij hopen met deze kavels de club te kunnen helpen de ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken”, aldus Jansen. Beter Bed, die niet alleen in Nederland maar ook actief is op de Europese markt voor slaapcomfort, is Goudsponsor van Quick Boys. “De vorige keer heb ik een leuk veilingstuk kunnen kopen. Ook op 11 mei ga ik zeker een bod doen op een van de vele, geweldige kavels”, voorspelt Jansen die ook lid is van de Club van 100.

Profile Paul, gelegen aan de Drieplassenweg te Katwijk, is eveneens een trouwe deelnemer aan de veiling van Quick Boys. Fietsenmaker Paul van Duijn sponsort een heuse elektrische fiets. “De reden waarom ik participeer is heel eenvoudig: Quick Boys is mijn club”, begint Van Duijn. “Niet alleen doet Profile Paul mee met de veiling, ook met andere activiteiten probeer ik mijn steun te bieden. Ik hoop dat door mij aangeboden kavel meer dan de aanschafwaarde voor de consument in de winkel zal opleveren, vervolgt de eigenaar van de fietsenzaak. “Tijdens de voorgaande editie was ik ook van de partij. Destijds heb ik met een aantal vrienden een voetbalreis naar Schotland  inclusief kaarten voor de geweldige stadsderby tussen Celtic en Glascow Rangers gekocht. Ook deze keer zal ik proberen een fraai veilingstuk te bemachtigen”, vertelt Van Duijn.

De aangeboden veilingstukken van deze drie ondernemers zijn slechts een kleine greep uit de fantastische kavels die zullen worden aangeboden op de veiling van K.v.v. Quick Boys op vrijdag 11 mei aanstaande. Binnenkort verschijnt het officiële veilingboekje en zal op de digitale spreekbuis van de club  eveneens de kavellijst gepubliceerd worden. Op www.quickboys.nl zal met enig regelmaat een update over het evenement verschijnen.  

Geef een antwoord