Onderling 7×7-toernooi D-pupillen

Verslag van 18 april j.l. – Zon, gezelligheid en plezier
Op deze woensdag gingen de D-pupillen onderling de confrontatie met elkaar aan.

Op een toch wel zonovergoten sportpark Nieuw Zuid streden zo’n 120 kinderen hevig op het groene laken, met uiteindelijk alleen maar winnaars en geen verliezers.

Zo’n 16 teams zorgden voor een bomvol schema. Ruim 2 uur lang werd er gestreden om de prijzen. Uiteraard werd er ook enorm veel plezier gemaakt, waarbij de Messi-acties niet van de lucht waren.

Tussendoor werden de spelers en speelsters regelmatig voorzien van heerlijke limonade om zo weer op krachten te kunnen komen. Na afloop van het toernooi werden alle kinderen nog eens getrakteerd op heerlijke friet met frikadellen en uiteraard moest dit worden nagespoeld met een heerlijk energie-drankje.

Na het eten volgde de bekendmaking van de uitslagen en werden  alle poulewinnaars nog eens getrakteerd op mooie prijzen. Vervolgens keerde iedereen tevreden huiswaarts.

Het JAC wil alle vrijwilligers die deze middag geholpen hebben (scheidrechters, moeders, vaders enz.) bedanken voor hun inzet en hoopt op een vervolg van dit gezellige toernooitje.

Het belangrijkste waren echter de kinderen. Wij hopen dat zij het naar hun zin hebben gehad en zien ze dan ook de volgende keer graag weer terug.

De Jeugd Activiteiten Commissie K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord