Update Sponsorwervingsactie

Leden van K.v.v. Quick Boys kunnen nog steeds aanspraak maken op een retournering van de contributie
Enige tijd geleden heeft de Businessclub in samenwerking met de vereniging en de Supportersvereniging het startschot gegeven van een sponsorwervingsactie. Met deze actie, waarbij een beroep op de leden van K.v.v. Quick Boys wordt gedaan, wordt de wens uitgesproken op het commerciële vlak verder te groeien om de stap te kunnen zetten naar de top van het amateurvoetbal. De leden van de club wordt een aantrekkelijke tegenprestatie in het vooruitzicht gesteld. Middels een brief zijn de leden op de hoogte gebracht van deze actie. De actie heeft reeds een aantal nieuwe leden van de Businessclub opgeleverd.

Quick Boys wil zich in de nabije toekomst graag gaan meten met de sterkste amateurclubs in het land. De Businessclub heeft al veel bijgedragen aan de jeugdafdeling, het recreatievoetbal, de infrastructuur, de accommodatie en de overige activiteiten. En natuurlijk vooral aan de selectie van Quick Boys 1. Ondanks de huidige economische omstandigheden blijft de sponsorgroep flink doorgroeien. Maar de club wil meer. Want met meer sponsorinkomsten nemen de kansen om de ambitieuze doelstellingen te realiseren toe.

*Bent u ondernemer en wilt u sponsor worden bij Quick Boys ?
*Bent u werkzaam bij, of kent u een bedrijf die de club Quick Boys financieel wil ondersteunen?
*Of bent u particulier en wilt u sponsor worden bij Quick Boys ?

Geef de bedrijfsnaam en contactpersoon van de kandidaat-sponsor door aan een van onze relatiemanagers en zij regelen invitatie-businesskaarten voor u. Geheel vrijblijvend kunt u dan samen met die potentiële sponsor tijdens een thuiswedstrijd van Quick Boys het sponsorhome bezoeken. U kunt daarvan ook persoonlijk profiteren, want: “voor wat hoort wat”, een zakelijke kreet die ook voor u kan gelden. Als een lid van Quick Boys een nieuwe sponsor aanbrengt, dan krijgt diegene een jaar contributie* teruggestort op de rekening!

Eensgezind vooruit. De Businessclub, de club en de Supportersvereniging hopen op een geslaagde actie waardoor de club een grotere kans zal maken om haar ambitieuze doelstellingen te realiseren. 

 
* op basis van de contributie van een spelend seniorenlid, hetgeen verrekend wordt in het eerstvolgende seizoen. Indien iemand die een nieuwe sponsor aanbrengt geen lid is, wordt uiteraard een passende beloning toegekend.

Geef een antwoord