Het scheidsrechterskorps zoekt jou

Ben jij sportief, gedreven en gemotiveerd en durf jij de uitdaging aan om op zaterdag te fluiten, dan zijn wij naar jou op zoek! Er lopen bij onze mooie club genoeg sportieve en zeker ook talentvolle jongens en meisjes rond die uitstekende scheidsrechters kunnen zijn. Ben jij tussen de 10 en 70 jaar oud en vind je het leuk om meer voor de club te betekenen, dan ben je van harte welkom om ook deel uit te gaan maken van het scheidsrechterskorps van Quick Boys.

Je wordt uiteraard goed begeleid en geschoold. Ook mag je meedoen bij de door de club georganiseerde festiviteiten en activiteiten voor scheidsrechters, zoals toernooien, BBQ’s en andere gezellige uitjes. Je krijgt bovendien mooie scheidsrechterskleding van de club.
Heb je vrienden en/of vriendinnen die wellicht ook zin hebben om sportief bezig te zijn, dan zijn zij uiteraard ook van harte welkom!

Neem gerust contact op met Cees Schaap (06-28598817), Leon Beugelsdijk (06-12025151), Dirk Hellenberg (06-14417806) of Corry Mol (0714071728) en/of kom een keer vrijblijvend langs op een speeldag om met eigen ogen te kunnen zien wat het scheidsrechtersvak inhoudt. Bovengenoemde personen zitten iedere donderdagavond en zaterdag in de jeugdcommissiekamer en heten jou van harte welkom.

 

 

 

Geef een antwoord