Jaap van Duijn ook komend seizoen in het blauw en wit

In navolging van het nieuws over de contractverlenging van Yordi Teijsse zal ook clubtopscorer Jaap van Duijn volgend seizoen deel uitmaken van de hoofdmacht van K.v.v. Quick Boys. De buitenspeler, goed voor acht competitietreffers tot nu toe, gaat zijn vierde seizoen in als speler van de A-selectie van de blauwwitten.

Van Duijn (24) is een kind van de club en heeft de gehele jeugdopleiding van Quick Boys doorlopen. Na uitstapjes bij PSV en Feyenoord keerde de aanvaller in het seizoen 2010-2011 terug op het oude nest. Onder toenmalig trainer Wilfred van Leeuwen groeide Van Duijn uit tot een belangrijke schakel in het elftal. Het leverde de eigen kweek een transfer naar de profs van ADO Den Haag op. Uiteindelijk keerde Van Duijn via Spakenburg twee jaar later terug bij Quick Boys.
“Wij zijn blij met het feit dat er opnieuw een eigen jongen bij de club blijft”, begint Technisch Manager Gert Aandewiel. “Van Duijn zorgt met zijn dreigende acties continue voor gevaar in en rondom het strafschopgebied van de tegenstander. Zijn individuele kwaliteiten kunnen het verschil maken in de wedstrijden. De club heeft vertrouwen in hem als speler én als persoon en is content dat hij zijn contract heeft verlengd.”

“Quick Boys is mijn club, hier ben ik groot geworden. Ik zou ook nooit meer weg willen”, verklaart Van Duijn na de winterstop op dreef is bij de blauwwitten. “Het is mijn doel om nog minimaal acht jaar in het eerste elftal te spelen. Eens zal ik met die schaal in mijn handen staan.” Afgelopen week gaf de vrijetrappenspecialist een masterclass aan de talenten van Quick Boys onder 14. Dat was een groot succes. “Ik word sindsdien ook door heel veel andere elftallen gevraagd om een cursus te geven. Zelfs andere clubs hebben geïnformeerd. Het is ook hartstikke leuk om te doen”, besluit de enthousiaste Van Duijn. 

Geef een antwoord