Sjaak Polak blijft aan als trainer van Quick Boys 2

Ook volgend seizoen zal Sjaak Polak de eindverantwoordelijke zijn van het tweede elftal van de blauwwitten. De ex-prof van onder meer ADO Den Haag, FC Twente en Sparta kwam vorig seizoen over van R.S.V. Hoekpolder uit Rijswijk.

Het tweede elftal heeft voorgaand aan het seizoen de nodige mutaties ondergaan. Toch presteren de reserves naar behoren. Met Polak staan de talenten momenteel op de tweede plaats in de reserve-hoofdklasse. De achterstand op koploper Excelsior Maassluis bedraagt slechts één punt.
Belangrijker nog dan de prestaties is de ontwikkeling van de individuele spelers. “Een van mijn voornaamste taken is om de speler de stap naar het eerste elftal makkelijker te laten maken. Het is een fantastische groep met jonge jongens die bereid zijn om iets te leren. Er zit heel veel potentie in”, legt de Hagenaar uit.

Ook Technisch Manager Gert Aandewiel heeft vertrouwen in een succesvol vervolg van de samenwerking tussen Quick Boys en Polak. “Wij zijn tevreden over de ontwikkeling van de trainer en de spelers van het tweede elftal. Met zijn ambitie en drive past Sjaak heel goed bij Quick Boys. De talenten profiteren van zijn ervaring en mentaliteit. Hij zal dan ook nauwer betrokken gaan worden rondom het eerste elftal.”

Geef een antwoord