Joey Ravensbergen en Rick Siere ondertekenen jeugdcontracten

De twee A-junioren worden opgenomen in de Talentenpool van Quick Boys
Gegeven de ambities en doelstellingen van K.v.v. Quick Boys is het van groot belang om talenten aan de club te binden en te laten doorstromen naar de A-selectie. Als voortvloeisel uit het beleidsplan heeft het Technisch Management sinds vorig seizoen de beschikking over een jaarlijks budget om een beperkt aantal talentvolle spelers een jeugdcontract aan te bieden.

Afgelopen donderdag ondertekenden Joey Ravensbergen en Rick Siere zogenaamde koelkastcontracten. Beide A-junioren spelen regelmatig mee in de wedstrijden van Jong Quick Boys in het kader van de beloftencompetitie. Zowel Ravensbergen als Siere hebben bovendien hun officieuze debuut in de hoofdmacht gemaakt tijdens oefenduels. Laatstgenoemde luisterde zijn optreden in de vriendschappelijke wedstrijd tegen RCL (8-0) op met een doelpunt.
Siere (17), een eerstejaars A-junior, is een zeer talentvolle vrije verdediger met voetballend vermogen en goed tactisch inzicht. Ravensbergen (18) speelt als linksback en heeft zich dit seizoen prima ontwikkeld door zijn talent te koppelen aan zijn uitstekende wedstrijdmentaliteit. Na Tomas Arroyo, die inmiddels een vaste plaats in de A-selectie heeft, zijn Joey en Rick de volgende jeugdspelers die zijn opgenomen in de Talentenpool van Quick Boys.

Op onderstaande foto ondertekenen Joey Ravensbergen (links) en Rick Siere in het bijzijn van bestuurslid Voetbalzaken Cees Haasnoot, Piet van Duijn (Hoofd Talentontwikkeling Senioren) en Theo Guijt (Hoofd Jeugdopleiding) de jeugdcontracten. Belangrijk om te melden is dat de contractwaarde pas vrijvalt voor de speler als hij een contract krijgt aangeboden in de A-selectie.

Geef een antwoord