K.v.v. Quick Boys en Jim Beers na dit seizoen uit elkaar

Aan het einde van het lopende voetbaljaar zal Jim Beers sportpark Nieuw Zuid de rug toekeren. In goed onderling overleg is besloten om de optie in het aflopende contract van de Volendammer niet te lichten.



De 22-jarige Beers streek afgelopen zomer neer bij de blauw-witten. De aanvallende middenvelder kende een goede voorbereiding en wist bij de start van de competitie een basisplaats te veroveren in het elftal van trainer Edwin Grünholz. Met twee doelpunten en twee assists had de ex-prof ook een belangrijk aandeel in de voortvarende competitiestart van Quick Boys.

Halverwege de eerste seizoenshelft verdween Beers uit het elftal vanwege blessureleed. De rechtspoot is hard op weg om weer helemaal fit te worden, maar zal komend seizoen niettemin geen deel meer uitmaken van de hoofdmacht van de blauw-witten.

Langs deze weg wordt Jim Beers hartelijk bedankt voor zijn inzet en bijdrage aan het lopende seizoen en wenst de Technische Commissie hem veel succes en plezier toe met het vervolg van zijn voetballoopbaan.

Foto: Pro Shots