Crowdfunding: een bus voor Tijs

Beste Quick Boyzers,

Als vrienden van Tijs willen wij graag onze crowdfundingactie onder jullie aandacht brengen.
Tijs van der Plas is 4 jaar en fan van Quick Boys 35-3 en Quick Boys 1. Zijn vader speelt in QB 35-3 en wacht nog steeds op zijn grote doorbraak (die hoogst waarschijnlijk nooit zal komen, red.). Ook gaat hij graag met zijn vader naar de wedstrijden van het eerste elftal. Een van zijn twee zussen speelt in Quick Boys MO11-2 en is dus wel doorgebroken, maar verdient bij Quick Boys helaas nog niet genoeg om een bus te financieren voor haar broertje. Daarom hopen we dat jullie Tijs kunnen ondersteunen.

Over Tijs

Tijs heeft een beperking waardoor hij niet kan lopen en praten. Hierdoor zit hij in een rolstoel. Het is voor hem dan ook belangrijk dat er op kort termijn een rolstoelbus komt. Deze rolstoelbus is voor hem en zijn familie dé ondersteuning om net de dingen wel te kunnen doen die anders ‘zo normaal zijn’. Mee blijven doen door mobiel te zijn!

Zo’n bus alleen al is een investering van minimaal € 40.000,- en daarbij moeten er nog allerlei andere aanpassingen, verbouwingen en hulpmiddelen aangeschaft worden waardoor de kosten alleen maar op zullen lopen. Kortom, allerlei grote uitgaven die nodig zijn om Tijs te helpen.

Crowdfunding

Om het gezin Van der Plas te helpen is er een crowdfunding gestart. In juni zal er een fietstocht worden georganiseerd, maar zaterdag 8 april a.s. rondom de wedstrijd Quick Boys – Noordwijk zullen er bij diverse horecapunten op het sportpark flyers hangen/liggen waarop een QR-code staat. Deze code kunt u scannen en via die weg kunt u dan een bijdrage leveren aan de broodnodige bus voor Tijs. Wanneer u nu al denkt… goeie actie, Ik wil helpen! Dan kunt u alvast doneren via deze link. 

Kunnen we rekenen op jullie vrijgevigheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid?

Lees via deze link het hele verhaal op de crowdfundingpagina van “De vrienden van Tijs”

Namens Tijs, alvast heel erg bedankt!