Nieuw seizoen, nieuw team, nieuwe sponsormogelijkheden

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en het nieuwe team is gevormd. Misschien wel voor het eerst een echte wedstrijd spelen of op een heel groot veld, of gewoon weer gezellig met je vrienden of vriendinnen bij elkaar in een team. Dit seizoen zijn we gestart met een aantal nieuwe teams erbij wat natuurlijk heel goed is voor Quick Boys, een vereniging die nog steeds groeit en bloeit.
 
Al deze kinderen met hun trainers en begeleiders gaan ook weer de regio in om hun wedstrijden te spelen. Door het Jeugdkledingplan lopen alle teams er zeer verzorgd bij en dat heeft een hele positieve uitstraling voor onze vereniging. Binnen het Jeugdkledingplan zijn er meerdere mogelijkheden om een team of de vereniging te sponsoren.
 
Daarbij zijn er de volgende sponsormogelijkheden voor ‘ongeselecteerde” teams:

  • Het sponsoren van het team van uw kind of kleinkind.
  • Het sponsoren van een team van Quick Boys voor een periode van 2 seizoenen.
  • Het sponsoren van een groep, zoals bijvoorbeeld alle teams van de B-junioren.
  • Bijvoorbeeld door trainingspakken en/of tassen en/of jassen met uw bedrijfslogo erop. U kunt al een F-team sponsoren met tassen inclusief uw bedrijfslogo vanaf € 328,50 inclusief BTW.

Verder zijn wij ook op zoek naar 2 á 3 sponsors die samen alle trainers en begeleiders van de “ongeselecteerde” teams willen sponsoren: al die vrijwilligers die wekelijks op vele velden hun team lopen te coachen, maar dan met uw bedrijfsnaam op hun kleding.
 
Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid tot het sponsoren van een reclamebord rondom veld 2, en binnenkort ook bij veld 6.
 
De sponsorbedragen zijn afhankelijk van wat u wilt sponsoren, maar als u interesse heeft willen wij graag met u een afspraak maken en de mogelijkheden bespreken.
 
Het Jeugdkledingplan bied vele sponsormogelijkheden voor uw bedrijf, om de naamsbekendheid te vergroten in de regio. Daarnaast ondersteunt u de uitbreiding van de activiteiten voor de kinderen en hun vrijwilligers.
 
Ondersteun onze vereniging door uw bedrijfsnaam te verbinden aan de jeugd van Quick Boys!
 
 
Namens de Jeugdkledingplan-commissie
 
Martin Haasnoot (tel. 06 53 68 85 22)
Adrie Ros (tel. 06 30 60 63 42)

Geef een antwoord