Presentatiegids 2015-2016 online – Back to the Roots

Na de presentatie van de officiële Quick Boys Presentatiegids 2015-2016 op 3 september jl. is het de Supportersvereniging een groot genoegen je hierbij de gids online aan te bieden.

Presentatiegids Quick Boys 2015-2016Als eerder gemeld mogen de makers van de gids van dit jaar opnieuw trots zijn op het eindresultaat. Wederom wordt op een originele wijze kennisgemaakt met de A-selectie van Quick Boys. Diverse spraakmakende interviews zorgen voor een toegevoegde waarde. Daarnaast bevat de gids veel informatie over het tweede elftal, de diverse jeugdelftallen en de tegenstanders van het vlaggenschip. Kortom, een bron van informatie en een absolute collector’s item voor iedereen die Quick Boys een warm hart toedraagt.

De Supportersvereniging wil je hierbij een mooi inkijkje te geven in de wederom schitterende uitgave met als titel “Back to the Roots”.

Desondanks zijn we er van overtuigd dat een mooi geprint exemplaar onmisbaar is voor een ieder die Quick Boys een warm hart toe draagt. Ben je nog geen lid en wil je toch de nieuwe Presentatiegids als gedrukt exemplaar ontvangen? Klik dan HIER voor meer informatie. De contributie bedraagt slechts € 15,00 per jaar, terwijl jonge leden (tot zestien jaar) slechts € 5,00 lidmaatschapsgeld verschuldigd zijn. Meld je nu aan en ontvang de nieuwe gids als welkomstgeschenk!

Bekijk hier de online presentatiegids 2015-2016 of klik op de foto.

Geef een antwoord