Nieuwe ingangen op sportpark Nieuw Zuid voor Quick Boys- en Businessclubleden


Als eerder gecommuniceerd zijn er tijdens de afgelopen zomermaanden, nabij ingang Noord, enkele aanpassingen gedaan. Dit betreft o.a. de bekabeling voor de scanapparatuur, nieuwe bebording en het opknappen van het verkoophokje. Werkzaamheden die zijn uitgevoerd met behulp van de stewardgroep, onze dagelijks actieve terreincommissie. Dit alles met financiële ondersteuning van de Master Group.

Nieuwe ingangen
In de afgelopen week zijn verdere werkzaamheden uitgevoerd. Nabij het verkoophokje zijn nieuwe hekwerken geplaatst door de firma Demaroni. Daarbij zijn een tweetal nieuwe ingangen gecreëerd. Deze ingangen zijn bestemd voor respectievelijk de leden van de vereniging en de leden van de businessclub.

Vanaf zaterdag 14 november a.s. is de doorloop naar het hoofdveld als volgt:

  • De beide doorgangen, links en rechts van het verkoophokje, worden gebruikt door de bezoekers die een toegangkaartje kopen. De toegangskaart wordt op barcode gescand.        
  • De nieuwe ingang, links in het nieuwe blauwe hek (gezien vanaf de Laan van NZ) wordt gebruikt door de leden van de vereniging.
  • De nieuwe ingang, rechts in het nieuwe blauwe hek, wordt gebruikt door de leden van de businessclub. De passen van zowel de verenigings- als de BC leden worden gescand met de RFID scanners. 

Met deze nieuwe ingangen wordt een verbeterde logistieke doorloop gecreëerd en is er een duidelijke scheiding tussen barcode- en RFID scanning. Ook wordt met de nieuwe (extra) ingangen meer service geboden aan zowel de bezoekers als aan de (BC)leden. Op termijn zal het asfaltplein (is in zeer slechte staat) worden vervangen door straatwerk.

De verkoop van de toegangskaarten en de scanning zal tot ruim na de rust doorgaan.  

Het zal duidelijk zijn dat het stallen van (brom)fietsen en scooters op het voorste gedeelte van het asfaltplein niet meer mogelijk is. Deze vervoersmiddelen zullen   worden verwijderd en in de stalling worden geplaatst.

Vervoersmiddelen worden verwijderd
Nogmaals wordt de nadrukkelijke oproep gedaan om geen (brom)fietsen, scooters en andere vervoersmiddelen nabij het hoofdveld te plaatsen. Met de nieuwe ingangen wordt de controle verscherpt. Genoemde vervoersmiddelen zullen worden verwijderd en in de stalling worden geplaatst. Niemand (met uitzondering van het hierna volgende) heeft “verworven rechten” als het gaat om het plaatsen van welk vervoersmiddel dan ook nabij het hoofdveld. 

Speciale pas, minder validen
Als bekend kunnen de minder valide bezoekers een speciale pas verkrijgen op het secretariaat waarmee zij hun vervoersmiddel in de nabijheid van het hoofdveld kunnen plaatsen.

Geef een antwoord