Ook Lorenzo van Kleef blijft Quick Boys trouw

De selectie van het eerste elftal van Quick Boys voor het nieuwe seizoen krijgt steeds meer vorm. Lorenzo van Kleef is de volgende speler die zijn ja-woord heeft gegeven aan de Technische Commissie. Het aflopende contract van de multifunctionele speler is verlengd tot medio 2023, met een optie voor nog een seizoen.

De pas 21-jarige Hagenaar sloot vlak voor de winterstop aan bij de blauw-witten en maakte als invaller zijn competitiedebuut in de gewonnen uitwedstrijd tegen Jong FC Volendam (2-1). Tot nu toe kwam Van Kleef elf keer in actie, waarvan achtmaal als basiskracht. De voormalige jeugdinternational is een veelzijdige speler die iedere trainer graag tot zijn beschikking wil hebben. Ook Van Kleef voelt zich als een vis in het spreekwoordelijke water op sportpark Nieuw Zuid, waardoor een langer verblijf in Katwijk geen verrassing genoemd mag worden.

De clubleiding wil Lorenzo van Kleef van harte feliciteren met zijn nieuwe verbintenis en proost met hem op een succesvolle voorzetting van de samenwerking.

Foto: Pro Shots