Sem van Duijn en K.v.v. Quick Boys verlengen tot medio 2025

In navolging van zijn naamgenoot Levi van Duijn is ook het contract van Sem van Duijn opengebroken en verlengd tot en met het seizoen 2024-2025. Daarnaast heeft de club een eenzijdige optie voor nog een extra jaar bedongen bij het sluiten van de overeenkomst met de vleugelspeler.

Het verhaal van Van Duijn, die vorige maand zijn achttiende verjaardag heeft mogen vieren, is in grote lijnen vergelijkbaar met dat van zijn hierboven genoemde teamgenoot. Ook de aanvaller kreeg in aanloop naar het huidige voetbaljaar van trainer Edwin Grünholz de kans om te laten zien wat hij in huis heeft. Van Duijn gaf zijn visitekaartje af op de trainingen en in de oefenduels van de A-selectie. Het leverde hem zijn eerste contract bij de blauw-witten op.

In de Jack’s League kwam de snelle voorhoedespeler tot nu toe in negen wedstrijden in actie, waarvan één keer als basisspeler. De Technische Commissie is ervan overtuigd dat Van Duijn zich de komende jaren zal gaan doorontwikkelen en hoopt dat hij uiteindelijk de volgende jeugdspeler is die een vaste waarde wordt in de hoofdmacht van de blauw-witten.

Langs deze weg wil de clubleiding hem nogmaals van harte feliciteren met zijn nieuwe contract en wordt Sem van Duijn heel veel plezier en succes toegewenst in de komende jaren op Nieuw Zuid.

Foto: Pro Shots