Quick Boys maakt zich op voor bekerclash op Nieuw Zuid

Nog één overwinning is Quick Boys verwijderd van deelname aan het KNVB-bekertoernooi. De ploeg van trainer Jan Zoutman is een van de acht overgebleven ploegen in het districtsbekertoernooi van West II. De vier halve finalisten plaatsen zich voor het prestigieuze toernooi. Aanstaande zaterdag zal Quick Boys de strijd aan moeten gaan met zondaghoofdklasser Quick uit Den Haag. De winnaar van deze wedstrijd stuit in de halve eindstrijd in eigen huis op RVVH of RKAVV.
Het bekerduel staat onder leiding van scheidsrechter M.A. te Hennepe. De inwoner van Alphen aan den Rijn fluit om 15:00 uur voor de aftrap. Kom zaterdag naar Nieuw Zuid en steun de blauwwitten in de kwartfinale van het districtsbekertoernooi!

Quick wordt getraind door Paul van der Zwaan en staat momenteel op de vijfde plaats in de Hoofdklasse A van de zondagamateurs. In het bekertoernooi plaatsen de Hagenaars zich in een poule met FC Rijnvogels (1-1), Forum Sport (5-0) en TAC’90 (3-0) moeiteloos voor de knock-outfase. In de eerste ronde ontdeed Quick zich op eigen veld van zaterdagtopklasser Capelle (3-1). In de volgende ronde was zaterdagtweedeklasser DCV een maatje te klein voor de ploeg van Van der Zwaan (3-1). In de achtste finale stonden de Haantjes tegenover het tweede elftal van Quick. De hoofdmacht won met 3-1 waarna de formatie uit de Hofstad werd gekoppeld aan Quick Boys.

De blauwwitten kenden een vliegende start in het districtsbekertoernooi door in de groepsfase zondaghoofdklasser RKAVV (3-0), zondageersteklasser Wateringse Veld GONA (6-0) en zaterdageersteklasser Valken’68 (9-1) te verslaan. Quick Boys versloeg in de knock-outfase achtereenvolgens zondagtweedeklasser BMT (3-1), zondaghoofdklasser Nieuwerkerk (3-2) en zaterdagtopklasser Scheveningen (3-0).

De selectie van Quick bestaat uit een aantal bekende namen. Zo hebben Sijbren Bartlema en Kevin van der Geest in het verleden met Noordwijk tegenover Quick Boys gestaan. Ook Raymond Baten (ex-Voorschoten’97) speelde ooit eens op Nieuw Zuid. Ook de Hagenaars willen zich graag plaatsen voor het KNVB-bekertoernooi.

Dat is ook een van de doelstellingen van de blauwwitten voor dit seizoen. Nog één keer winnen en Quick Boys heeft de ticket in handen. De Katwijkers weten als geen ander welke sportieve en financiële aspecten het KNVB-bekertoernooi kenmerken.

Voor deze kwartfinalewedstrijd dient iedereen, dus ook alle leden en sponsors, een toegangskaart tegen gereduceerde prijzen te kopen. Zowel tribunekaarten als staanplaatsen voor volwassenen kosten slechts 5,00 EUR (3,50 EUR voor 65+ en jeugd). Kinderen tot 12 jaar hebben vrije toegang tot het bekerduel op Nieuw Zuid. Op donderdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur vindt in het clubhuis de voorverkoop plaats. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s uiteraard ook geopend.

Overige programma:
RVVH – RKAVV
Noordwijk – TOGB
Jodan Boys – Katwijk

Geef een antwoord