Aanstaande zaterdag: Quick Boys Verjaardagsfeest

Op maandag 1 februari 2016 bestaat K.v.v. Quick Boys 96 jaar! Traditiegetrouw viert de club haar verjaardag op zeer uitbundige wijze. Ook deze keer staat er een gezellige verjaardagsfeest gepland. Op zaterdag 6 februari 2016 gaat met medewerking van de Funky Piano’s het dak eraf! Een toegangskaartje kost slechts 7,50 EUR en geeft recht op een avondvullend programma! Donderdag 4 februari om 20:00 uur vindt in het clubhuis de verkoop van kaarten plaats.

Funky Piano’s is de nieuwste piano- en live-entertainment sensatie van Nederland. Het concept is gebaseerd op het Amerikaanse Dueling Piano’s-concept wat al jaren een grote hit is over de hele wereld. Dit concept staat onder andere bekend om het feit dat het publiek verzoekjes kan aanvragen die de pianisten dan graag voor u spelen. Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen de entertainers en het publiek.
Funky Piano’s is een geformeerde combinatie van live artiesten met jarenlange podium ervaring samengebracht met ervaren pianisten/vocalisten vanuit pianobars gevestigd over heel de wereld. Samen met één van de allround DJ’s zorgen zij voor een unieke vijf uur durende, energieke en muzikale show vol met meezingers en de bekende 80’s & 90’s & 00’s hits. Bijna alles kan en mag tijdens deze gezellige feestavonden met Funky Piano’s!

Kortom, zorg dat je erbij bent op zaterdag 6 februari 2016 en scoor alvast een kaartje bij de bestuursleden van de Supportersvereniging!

Geef een antwoord