Quick Boys speelt gelijk bij Telstar in oefenpot

Zaterdag speelde Quick Boys in Velsen-Zuid op de Open Dag van Telstar een oefenwedstrijd tegen de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Dit duel in het 711 Stadion eindigde in 2-2.

Het werd al heel snel 1-0, door een schitterend afstandsschot van oude bekende El Kachati. Vlak voor rust kon Seedorf die voorsprong verdubbelen, na een misser in de defensie.

Toch liet Quick Boys vóór de thee al zien dat het voetballend zeker kon meekomen. De thuisploeg werd vooral gevaarlijk met hun snelle en behendige aanvallers. Bij de blauw-witten was het veldspel beter verzorgd, zeker naarmate de eerste helft vorderde. Daar kwam ook een aantal goede kansen uit, maar helaas geen goals. De 2-0 ruststand was dan ook behoorlijk geflatteerd.

Na de onderbreking kwam Telstar er eigenlijk steeds minder aan te pas. De uitbraken werden schaars en de ploeg van Duivenvoorden was de baas op het veld. Er kwamen weer enkele goede mogelijkheden en rond de 60e minuut wisten de Katwijkers zichzelf ook te belonen. Eerst kopte Prljic binnen en even later verzilverde Scholten een penalty, na een overtreding op Nwankwo.

Er werd daarna volop gewisseld, maar dat kwam de amusementswaarde alleen maar ten goede. Telstar kwam weer meer uit de schulp en er kwamen gevaarlijke momenten voor beide doelen. Gescoord werd er echter niet meer.