Inschrijving E-overnachting geopend

Eindelijk is het zover: de jaarlijkse overnachting voor de JO11- en MO11-pupillen komt er weer aan! Dit jaar zal deze plaatsvinden van vrijdag 5 juli 16:00 tot zaterdag 6 juli 12:00, dus haal de slaapzakken maar alvast weer tevoorschijn.

Het spektakel begint op vrijdagmiddag om 16.00 uur en eindigt op zaterdag 6 juli rond 12.00 uur. Het belooft weer een spannende overnachting te worden in de donkere duinen.

We hopen natuurlijk op mooi weer en hebben er ontzettend veel zin in om deze E-overnachting tot een onvergetelijke te maken. Op de vroege vrijdagavond hebben we daarom zelfs een wereldberoemde YouTube-act weten te strikken (een vriend van Tiki Taka Touzani).

Wie kijkt er later niet met plezier terug op die spannende en inspannende ‘E-overnachting’?
De jeugd staat een boordevol programma te wachten. Dus wees er op tijd bij, want VOL = VOL!

LET OP: IEDERE DEELNEMER MOET EEN (oud of goedkoop) WIT T-SHIRT MEENEMEN. De kids zullen dit shirt tijdens de overnachting gaan bewerken met stiften.

INSCHRIJVING

Schrijf je via deze link in vul vervolgens je gegevens in op het formulier en voldoe de betaling en het feest kan beginnen!

Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 3 juli.

Als u uw kroost heeft ingeschreven voor de overnachtingen moeten ze natuurlijk nog wel een aantal zaken zelf meenemen. Via deze link kunt u checken wat de jongens en meiden allemaal mee moeten nemen.

Natuurlijk verwachten we de ouders op zaterdagochtend om hun kanjers aan te moedigen tijdens de finales van het voetbaltoernooi, gevolgd door de prijsuitreiking. Daarna kunnen jullie je afgepeigerde spelertjes en speelstertjes mee naar huis nemen.